C# sınavı

adem ahmet

Centipat
Katılım
29 Nisan 2021
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2 sınıf yabancı uyruklu öğrenci olarak sizden bir ricam olacak. Benim 1 sınıfta c#dersinden kaldım tüm çabalarıma rağmen bir türlüder geçemiyorum ne hocayı anlıyorum ne de ekstra baktığım videolardan hocanın verdiği mantıksız soruları çöze biliyorum. 3 kere sınava girmeme rağmen geçemedim. Vallahide ne yapsam geçemiyorum. Hoca uygulamalı kod yerine karışık cümlü tipi sorular soruyor ve hak verirsiniz ki benim anlamam daha zor. Yanlış anlamayın para karşılığı yardım edebilecek varsa söylesin. İşiniz rast gitsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir okuldan para karşılığı yaz okulu alıp geçebilirsiniz. Yaptığınız etik değil.
 
Öğrenciler olarak hepimiz çok etiğiz😂
Şahsen tüm sınavlarımı kendim çözüyorum evet? Hiç çaba harcamadan para verip kurtulmak etikten öte rahatsız edici. Kaldı ki C# temel dillerden biri.
 
Siz bilirsiniz yanlış anlamayın ama para karşılığı kopya çekmek yerine para karşılığı kurs alsanız kendinizi çok güzel geliştirirsiniz.
 
Ahlak bekçiliği size düşmez. Kolay gelsin. Öğrencilerin çoğu kopya çekiyor ve ödevlerini para karşılığı başkalarına yaptırıyor.
Oldu o zaman dostum. Meslek hayatında da para karşılığı işini yapacak birini bulursun. Kolay gelsin.
 
Genelde ödev şeklinde yardım konuları açılıyor ve yardım eden ediyor ancak sen online sınavına girmemizi ya da sınav esnasında canlı kopya vermemizi istiyorsun sanırım. Bu, akademik açıdan çok daha sıkıntılı bir durum hem senin, hem de diğer kişi için.
 

Geri
Yukarı