C# sınavı

"3 kere sınava girmeme rağmen geçemedim. Vallahi de ne yapsam geçemiyorum."

Belli ki idrak edemiyorsun.
Farklı bir okuldan yaz okulu alabilir dostum. Bu işin bahanesi yok. C# temel alan derslerinden biri.
 
@feneresevdalı 'e katılıyorum. Sonuç olarak bunu öğrenmesi gerekli ve sınavı kendi çabasıyla geçmezse bu hem iş hayatına hem de okul hayatına yansıyacak. Hem para karşılığı demiş arkadaş, para karşılığı kursta veya danışmanlık da alabilir.
 
@feneresevdalı 'e katılıyorum. Sonuç olarak bunu öğrenmesi gerekli ve sınavı kendi çabasıyla geçmezse bu hem iş hayatına hem de okul hayatına yansıyacak. Hem para karşılığı demiş arkadaş, para karşılığı kurs veya danışmanlık da alabilir.
İki arkadaşımın dediğine katılıyorum. Yüzde yüz haklısınız. Fakat konu sahibinin iş hayatı da okul hayatı da umrumda değil. Ne yaparsa yapsın. Bana mı çalışacak sanki? Ben kendimi düşünüyorum. Bu kişi para karşılığı çözdürecek, yüksek notlar alacak. Benim emeğimle aldığım 60 az gelecek çan yüzünden. Yok ya başka? Online eğitim boyunca abisine ablasına ya da tanıdık mühendise sınavları çözdürüp marifetmiş gibi söyleyen sınıf arkadaşlarım oldu. Hepsi de sınıftaki diğer herkesin hakkını yiyerek geçtiler derslerini. Yüzleri okuldan yana bir daha gülmesin, kinim büyük.
 
Farklı bir okuldan para karşılığı yaz okulu alıp geçebilirsiniz. Yaptığınız etik değil.

Kendi okulunda eğer o ders açılıyorsa farklı okula başvuru yapamam. Ve bizde de o ders açık şaun.
Mezuniyet belgesini alacaksam yardım ederim.

Mezuniyet belgesi almıyorum 3.sınıfa geçiyorum ve bu hoca benim başımın belası olacak geçemem hiçbir zaman.
 
Insanlara odev yaparak kendime gaming laptop almistim universitedeyken 1 sene icinde. O yuzden bence bu tarz musterilerin kiymetini bilin. Arkadas cevreleri genisse ayni odevi bir kac farkli kisiye yapmak durumunda kaliyorsunuz ve farkli sekillerde algoritma gelistirmeniz gerekiyor bu da yine sizi gelistiriyor, tavsiye ederim.

Isin vicdani tarafina gelince; odev kime verildiyse onun sorumlulugunda. Topluma zararli bir program gelistirmediginiz surece para karsiligi; code of honor'a aykiri bir sey yapmis olmuyorsunuz.

Odevinin fotografini buraya atip "yardim eder misiniz cici arkadaslar" yazan uyaniklardan cok daha durust en azindan, para teklif ediyor acik acik. Tek problem butce belirtmemis olmasi, onu da aranizda halledersiniz.

Ayrica calisma hayatinda odevlerini baskasina yaptiran insanlar zaten patir patir dokuluyor, kod yazamadiklarini belli olunca baska alanlara kaymaya calisiyorlar. "Ben kod yazmayi sevmiyorum (beceremiyorum)." ayaklarini duyarsiniz bol bol.
 
İki arkadaşımın dediğine katılıyorum. Yüzde yüz haklısınız. Fakat konu sahibinin iş hayatı da okul hayatı da umurumda değil. Ne yaparsa yapsın. Bana mı çalışacak sanki? Ben kendimi düşünüyorum. Bu kişi para karşılığı çözdürecek, yüksek notlar alacak. Benim emeğimle aldığım 60 az gelecek çan yüzünden. Yok ya başka? Online eğitim boyunca abisine ablasına ya da tanıdık mühendise sınavları çözdürüp marifetmiş gibi söyleyen sınıf arkadaşlarım oldu. Hepsi de sınıftaki diğer herkesin hakkını yiyerek geçtiler derslerini. Yüzleri okuldan yana bir daha gülmesin, kinim büyük.

Ben 2.senedir 32 ders aldım ve bunların 2 başka hepsini kendi emeğimle geçtim ne yardım gördüm ne paralı iş yaptırdım. Ama 2 dersten ne yapsam geçemedim. Benim için önemli olan 50 üzerinde not almam. Ay o 90 almışta ben 70 almışım çana bir şey olmuşta değil. 50 puan alıp geçmem.
 
Ben 2.senedir 32 ders aldım ve bunların 2 başka hepsini kendi emeğimle geçtim ne yardım gördüm ne paralı iş yaptırdım. Ama 2 dersten ne yapsam geçemedim. Benim için önemli olan 50 üzerinde not almam. Ay o 90 almışta ben 70 almışım çana bir şey olmuşta değil. 50 puan alıp geçmem.
Para karşılığında dersten kendinizi geçirtmek yerine, o vereceğiniz parayla o ders için eğitim alın. Dersi kendiniz geçmediğiniz sürece, sadece geçtiğinizi zannedersiniz ve ilerde başınız şuan olduğundan çok daha fazla ağrır :)

Not: Udemy gibi online ders platformları var, hiç olmadı özel ders alabilirsiniz.

Şimdiden başarılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı