C# sonrası dil önerisi

kutaykatran

Kilopat
Merhaba Technopat sakinleri. Üniversiteden ses sanatları tasarımı programı mezunuyum ve mezun olur olmaz yazılım öğrenmeye başladım ve yola C# öğrenerek başladım (daha önce ufak tefek ve çok basit düzeyde C# kodlamaları yaptığım için). Sizce C# öğrenildikten sonra ASP.NET Core veya direkt olarak .NET ile devam mı edilmeli yoksa JavaScript, Python ve Node.js gibi alanlara doğru mu ilerlenmeli? Yorumlarınızı bekliyorum

Not: Henüz HTML ve CSS bilgim yok.

C++ Hub yapabilirsin.

C# biliyorsan artık ürün çıkart. Çok dili bende biliyorum. Önemli olan ürün çıkartmak.

Son düzenleme:

Arkadaşım bir şey soracağım bende c#öğreniyorum, sen tamamen C# öğrenince artık kod yazabiliyor musun o YouTube'daki kişiler gibi falan, örneğin bunu.

Private Void form1_load(object sender, eventargs e)
{
This. Text = "yazilimkodlama.com";
Button[,] button = New button[8,8];
İnt top = 0;
İnt left = 0;
For (int i = 0; i < 8; i++)
{
For(int j = 0; j < 8; j++)
{
Button[i, j] = New Button();
Button[i, j].width = 70;
Button[i, j].height =70;
Button[i,j].left = left;
Button[i,j].top = top;
This. Controls. Add(button[i,j]);
Left += 70;
İf ((i + j) % 2 == 0)
{
Button[i, j].backcolor = color. Darkgray;
}
Else.
{
Button[i, j].backcolor = color. White;
}
}
Top += 70;
Left = 0;
}
}

Yani bende öğrensem bunu yazabilir miyim merak ediyorumda.

C# biliyorsan artık ürün çıkart. Çok dili bende biliyorum. Önemli olan ürün çıkartmak.
Hocam merhabalar henüz kapsülleme konusundayım OOP den sonra kalıtım abstract ve interface konuları bittiğinde ürün çıkartmaya başlayacağım zaten portfolyoya koyabilmek için fakat sonrasında bir yol haritası arıyorum ASP MVC gibi teknolojiler mi iş bulmak açısından daha kolay yoksa Javascript React Python React gibi diller ile mi aslında sormak istediğim buydu başlıkta

Hocam merhaba henüz Windows form yazmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bu tarz şeyleri yazabilmek için C#ı aşırı bilmeniz gerekmiyor benim yaptığım ilk gerçek uygulamam TXT'den = işareti ile bölünmüş bir satırın sağını ve solunu okuyan (İngilizce Türkçe) kelimenin anlamını sorup İngilizcesini isteyen ve girdiğinizde karşılaştırıp doğru veya yanlış yazdırabilen programın sonunda da kaç yanlışınız olduğunu ve yanlış sayınızı yazdıran bir programdı kısacası yazabilirsiniz bu tarz programları

Hocam Türkiye'de çok kullanılır, ASP Net. Microsoft'un güzel desteği sayesinde sağlam bir yapıdır. TR'de iş bulunabilir. E-ticaret siteleri olsun, web sitesi yaptırmak olsun tercih ediyor firmalalar.

Hocam Türkiye'de çok kullanılır, ASP Net. Microsoft'un güzel desteği sayesinde sağlam bir yapıdır. TR'de iş bulunabilir. E-ticaret siteleri olsun, web sitesi yaptırmak olsun tercih ediyor firmalalar.
Yurtdışı için ne dersiniz hocam türkiyede bir işte çalışabilirsem Computer Science yüksek lisansı yapmayı da düşünüyorum.

Yurtdışı için ne dersiniz hocam türkiyede bir işte çalışabilirsem Computer Science yüksek lisansı yapmayı da düşünüyorum.
Pek geri kalmazsın. Zaten bir dili iyi biliyorsan, diğerlerini de becerirsin kolayca.

Misal ben Java bilirim bayağı ama kurs bile izlemeden C# ile yaptım bitirme ödevimi. C++ ile de yapabilirdim yada JavaScript + Bootstrap, ile hatta Android Studio ile de yapabilirdim.

Önemli olan algoritma kurabilmek ve nesneleri birbirine bağlayabilmek.

Hocam algoritma kurmaktan kastınız eğer bu derslerde gösterilen Sıralama Algoritmaları ve Data Structures tarzı şeyler ise bunları henüz bilmiyorum fakat kendim sıfırdan yapacağım birşeyin algoritmasını kafamdan kurabiliyorum. Ara sıra ne kadar zorlansamda HackerRank çözmeye çalışıyorum Sanırım Day 7 de olmam lazım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…