C# sonrası dil önerisi

Benim alanım ses sanatları tasarımı hocam sanat ve tasarım fakültesi içerisindeyim ben açıkçası zaten bir 4 sene bitirdim birinci olarak bitirince de yüksek lisans hakkı tanındı sınavsız o yüzden katılayım diyorum eğer ilerletirsem bırakıp yazılım alanında yaparım yüksek lisansımı
Başarılar hocam umarım ikisinde de başarılı olursunuz.

Hocam aslında yapmak istediğim şeylerden bir tanesi fakat oyunda da işin kodlama kısmını yapmak istiyorum tasarım pek bana göre değil açıkçası zaten arkadaşlarım o tarafa çekmeye çalışıyorlar beni fakat ben önce .NET becerilerimi geliştirmek istiyorum ki eğer oyun konusu olmazsa tamamen açıkta kalmayayım elimde bir beceri olsun.

Hocam Merhaba İki udemy kursu ve konular ilerledikçe ise udemy artı youtube üzerinden takip etmeye başladım BTK akademi üzerinden de konu sıralamasını takip etmeye çalışıyorum sadece videoları izlemek yerine verebileceğim tek tavsiye BTK'nın c# kursundan uzak durmanız olur fakat konu sıralaması için örnek alınabilir
evet bir çok şey öğrenmek en iyisi. Ben solo takılıp bazen her şeyini kendim yapıyorum ama tabii ki kendi modellerimi yapmadan önce kodları prototip bir modelin üstünde deniyorum. Geçenlerde asset storeye girdim adam sırf bir karaktere 1000 ya da 2000 dolar demişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı