gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 826 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Aynı kodları bir class içinde yazınca sorun yaşanmıyor fakat class dışında yazınca hata alıyorum. Sebebi nedir, nasıl çözülür?
Aynı kodları bir class içinde yazınca sorun yaşanmıyor fakat class dışında yazınca hata alıyorum. Sebebi nedir, nasıl çözülür?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 7.3 sürümünü kullandığınız için olabilir. Daha sonraki sürümlerde gelmiş sanırım istediğiniz şey. The history of C# Learn how the C# language has changed over its many releases. Learn when different features were introduced in the language. docs.microsoft.com Artı 0 Eksi
7.3 sürümünü kullandığınız için olabilir. Daha sonraki sürümlerde gelmiş sanırım istediğiniz şey. The history of C# Learn how the C# language has changed over its many releases. Learn when different features were introduced in the language. docs.microsoft.com
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 719 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 LangVersion'u 8.0 yapın Artı 0 Eksi
KS KS gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 826 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 Nereden yapılıyor? pancake dedi: Langversion'u 8.0 yapın. Genişletmek için tıkla... pancake dedi: Langversion'u 8.0 yapın. Genişletmek için tıkla... Langverison değiştirme yerini buldum fakat değiştirme izinim yok onu nasıl halledeceğim? Son düzenleme: 10 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Nereden yapılıyor? pancake dedi: Langversion'u 8.0 yapın. Genişletmek için tıkla... pancake dedi: Langversion'u 8.0 yapın. Genişletmek için tıkla... Langverison değiştirme yerini buldum fakat değiştirme izinim yok onu nasıl halledeceğim?
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 719 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 Çözüm gezgininden uygulamanızın ismine sağ tıklayın ardından Properties>Build>Advanced oradan değiştirebilirsiniz. Son düzenleme: 10 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Çözüm gezgininden uygulamanızın ismine sağ tıklayın ardından Properties>Build>Advanced oradan değiştirebilirsiniz.