Çözüldü C# StreamWriter ile Dosyaya Veri Yazma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

melihmutlu123

Hectopat
Streamwriter ile metin belgesine bir şeyler yazmaya çalıştığımda görüntüdeki hatayı alıyorum. Streamwriter kullandığım her yerde close, flush, dispose gibi komutları kullandım hiçbiri işe yaramadı hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Aşırı acemiyim bu arada haberiniz olsun.

Dosya Ekleri

• asasd.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
StreamWriter'ı kullanırken using yönelgesi ile kullanın. Bu otomatik olarak dispose edilmesini sağlar. Ayrıca dosyayı okumak için açıp kapatmıyor da olabilirsiniz. Onu kontrol edin.
StreamWriter'ı kullanırken using yönelgesi ile kullanın. Bu otomatik olarak dispose edilmesini sağlar. Ayrıca dosyayı okumak için açıp kapatmıyor da olabilirsiniz. Onu kontrol edin.

Çözüm
Çok teşekkür ederim yardımınız için ancak sorun aslında okuduğum dosyayı kapatmadığımdanmış. Kapatmaya çalışmışımda değişkenin ismini yanlış yazmışım. Kafayı yemek üzereydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…