C# sürekli versiyon güncellemesi sorunsalı

coldbaron

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
C# dilini öğrenmek için kitap araştırması yaparken 4.0, 5.0, 6.0, 7.0... Şimdi de 8.0 versiyonunun geliştirildiğini öğrendim. Anladığım kadarıyla her versiyonda yeni özellikler geliyor, var onlan bazı özellikler ya kalkıyor ya da yazma şekli değişiyor. Hal böyleyken şimdi bir kitap alsam, bir yıl sonra bir hükmü kalmayacak diye düşünüyorum cünkü öğrendiğim bir çok şey degişmiş olacak. Bu durumda bu dili nasıl öğrenicem, nereden başlayacağım, öğrendiğim bir komut sonraki versiyonda değişirse tekrar başa mı döneceğim? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Temel meseleleri kitapla ogrenip, sonrasinda dokumentasyon takip edip ogrenmek en mantiklisi.

Yani temel veri yapilari, integer, boolean vs gibi konseptler degismez. Onlari gorenip, temel algoritma becerisi gelistirdikten sonra API'sinden ogrenirsin. Zaten en iyi dil API dokumentasyonuna bakarak ogrenilir.

Introduction to C# - interactive tutorials

Sen temeli bir öğren, özelde değişen 2 satır kod yüzünden programla kariyerin tehlikeye girmez :) Geliştiricileri zorlayacak bir şey olsa Microsoft bunu yapmaz zaten :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı