Arkadaşlar merhaba. Windows 10 Home 22H2 sürümünü kullanıyorum. C: Sürücüsünde her şeyi sildim. Oyunlar vb. için harici disk kullanıyorum. Uzun zamandır indirmelerimi D: Sürücüsüne yapıyorum fakat didik didik edip her şeyi silmeme rağmen hala daha 63GB kullanılıyor gözüküyor. Windows işletim sisteminin boyutunun 63 GB olma ihtimali var mı yoksa neden böyle oluyor sizce?
Mağlumunuz Windows 10'a yükseltince bilgisayarımı, Windows.old diye eski sisteme ait klasör oluşuyor. 10 küsur GB civarında olan bu klasörü disk temizleme işlemi yaparak 886 MB'a düşürdüm. Fakat tekrar bu işlemi gerçekleştirdiğimde Windows.old klasörünün tamamını silinmiyor. Ne yapmam gerekli...
Mağlumunuz Windows 10'a yükseltince bilgisayarımı, Windows.old diye eski sisteme ait klasör oluşuyor. 10 küsur GB civarında olan bu klasörü disk temizleme işlemi yaparak 886 MB'a düşürdüm. Fakat tekrar bu işlemi gerçekleştirdiğimde Windows.old klasörünün tamamını silinmiyor. Ne yapmam gerekli...
Wise Care 365, kayıt defteri, hard disk ve diğer hizmet araçları için komple bir optimizasyon sağlayan ücretsiz bir programdır. Bilgisayarınızın performansını artıran, etkili ve kullanımı kolay bir program olan Wise Care 365'in Türkçe dil...