- Makaleler
- 27
Dün akşam saatlerinde bilgisayarıma temiz kurulum yaptım. Windows 10 kurulum ekranında daha önceden çevrimdışı hesap seçeneğini seçip devam edebiliyorken, şimdiki kurulumda çevrimdışı hesap seçeneğini bulunmuyordu ve Microsoft hesabı ile oturum aç seçeneğinden başka seçenek de bulunmuyordu. Windows 10'u Microsoft hesabım ile açtığım için (başka bir seçenek bulunmuyordu.) C:\Users içerisinde, Microsoft hesabımın adı yer aldı. Daha sonra ayarlardan kullanıcı adımı değiştirdim ve Microsoft hesabımı kaldırarak oturumu kapattım. Tekrardan kontrol etmek amacıyla C:\Users dizinine geldim ve hâlâ daha Microsoft hesabımın adı ile oluşturulmuş dosyanın olduğunu gördüm.
İnternette araştırdığımda çok karmaşık bir şekilde anlatımda bulunanlar bulunuyordu. Bazı sitelerde kayıt defteri yedeğinin alınması tarzında söylemler de bulunuyordu. Bu yüzden bunları denemeden önce sizlerden de fikir almak istedim. C:\Users dizinindeki kullanıcı adı klasörümü, veri kaybı olmadan nasıl değiştirebilirim?
İnternette araştırdığımda çok karmaşık bir şekilde anlatımda bulunanlar bulunuyordu. Bazı sitelerde kayıt defteri yedeğinin alınması tarzında söylemler de bulunuyordu. Bu yüzden bunları denemeden önce sizlerden de fikir almak istedim. C:\Users dizinindeki kullanıcı adı klasörümü, veri kaybı olmadan nasıl değiştirebilirim?
Son düzenleme: