C# uygulamasının fiyatı ne kadar olmalı?

Hocam hangi dilde yazdınız?

Hocam bunun için bir web sitemin olması şart mı

Hocam hangi dilde yazdınız?
C# hocam

Umarım sadece örnek amaçlıdır, bu tür lisans sistemleri atlanması ve manipüle edilmesi en kolay sistemler.

Umarım sadece örnek amaçlıdır, bu tür lisans sistemleri atlanması ve manipüle edilmesi en kolay sistemler.
Tabii ki de örnek amaçlıdır.

Hocam bunun için bir web sitemin olması şart mı

C# hocam
Eğer yazdığım gibi bir sistem yapmak istiyorsanız şart. Bunun için ücretsiz hostingleri ve domain sağlayıcılarını da tercih edebilirsiniz. (000Webhost, Freenom.)

Keyauth kullanabilirsiniz, GitHub üzerinde C# ve birçok dil için nasıl kurulacağı hakkında örnek hazır kodlar da mevcut. O kadar harika değil fakat genel olarak geliştiricilerin en çok tercih ettiği ücretsiz lisanslama servislerinden birisidir.

Tabii ki de örnek amaçlıdır.

Eğer yazdığım gibi bir sistem yapmak istiyorsanız şart. Bunun için ücretsiz hostingleri ve domain sağlayıcılarını da tercih edebilirsiniz. (000Webhost, Freenom.)

Hocam bilgileriniz için teşekkür ederim bu konuyu daha iyi inceleyeceğim

Teşekkür ederim hocam

Hocam siteyi inceledim ancak pek anlayamadım bu konuda yardımcı olma ihtimaliniz var mı isterseniz yeni bir konu başlığında devam edebiliriz

Son düzenleme:

Yardımcı olabilirim elbette, yeni konu açacaksanız konuyu açıp beni etiketleyin size oradan detaylıca yazayım.

Yardımcı olabilirim elbette, yeni konu açacaksanız konuyu açıp beni etiketleyin size oradan detaylıca yazayım.
tamam hocam yeni konu açıyorum

Etieketledim hocam

Hocam etiketin doğruluğundan emin değilim size bildirimi geldi mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…