C++ ve C için takımca çalışılabilecek IDE önerisi

Takım olarak aynı IDE üzerinden geliştirmek mantıklı olmaz. GitHub ya da GitLab kullanarak takım olarak verimli çalıştırabilirsiniz.

Atom kullanabilirsiniz. Demek istediğin şey, bir kişi kodu düzenlerken diğerleri de aynı IDE'den canlı olarak görebilsin, dediğin şey buysa, olduğunu sanmıyorum.

Demek istediğin şey, bir kişi kodu düzenlerken diğerleri de aynı IDE'den canlı olarak görebilsin, dediğin şey buysa, olduğunu sanmıyorum.

Aynen bundan bahsediyorum. Live Share'de gördüm fakat onda da tasarım kısmı yoktu. Aynı anda düzenleyip, o düzenlerken anında bana gelmesi ve benim istediğim zaman denememi istiyorum. 50 kişilik şirket grupları nasıl yapıyor hocam?

Aynen bundan bahsediyorum. Live Share'de gördüm fakat onda da tasarım kısmı yoktu. Aynı anda düzenleyip, o düzenlerken anında bana gelmesi ve benim istediğim zaman denememi istiyorum. 50 kişilik şirket grupları nasıl yapıyor hocam?
Word Web gibi birşey mi arıyorsunuz ? Öyleyse online editörler bulmaya çalışıcaksınız gibi duruyor. Ben de daha önce duymadım. Şirketlere gelince iş bölmü ile oluyor hocam, anlık olarak 50 kişi aynı kısma bakarsa baya uzar o iş. Git kullanılıyor daha çok diye duydum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı