Merhaba, bugün yeni aldığım SSD elime ulaştı. Bende onu C bölümü olarak atadım ve eski harddiskimin bölümleri de D veE oldu. İkisini de biçimlendirip disk yönetiminden E'yi sildim, D'ye basıp genişlet dedim ama resimdeki hatayı verdi. Artık E'yi bir daha oluşturamıyorum bile onda da başka bir hata veriyor. Çözümü nedir?
2. görsel D ve E'yi birleştirmeye çalışınca çıkan hata, 3. görsel E'yi yeniden oluşturmaya çalışınca çıkan hata.
D diskindeb sonraki 600mb olan alanı aradan kaldırmadan birleştiremezsin
Öncesinde bu diskte sistemmkuruluymuş bu yüzden eski e bölümüne ( yanki biçimsiz alan) ait bir kataloglama 600mb olan bölümde olduğu için yeniden biçimlendiren 00mb ı okuyup alan yetersiz sanıyor.
Bu sorunları çözersen naından biçimlendirme ve birleştirme yapabilirsin, fakat yapman gereken disk1 i tamamen biçimlendirmen.
Öncesinde bu diskte sistemmkuruluymuş bu yüzden eski e bölümüne ( yanki biçimsiz alan) ait bir kataloglama 600mb olan bölümde olduğu için yeniden biçimlendiren 00mb ı okuyup alan yetersiz sanıyor.
Bu sorunları çözersen naından biçimlendirme ve birleştirme yapabilirsin, fakat yapman gereken disk1 i tamamen biçimlendirmen.