C ve D bölümlerini birleştiremiyorum

Başar Özdere

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba, bugün yeni aldığım SSD elime ulaştı. Bende onu C bölümü olarak atadım ve eski harddiskimin bölümleri de D veE oldu. İkisini de biçimlendirip disk yönetiminden E'yi sildim, D'ye basıp genişlet dedim ama resimdeki hatayı verdi. Artık E'yi bir daha oluşturamıyorum bile onda da başka bir hata veriyor. Çözümü nedir?

2. görsel D ve E'yi birleştirmeye çalışınca çıkan hata, 3. görsel E'yi yeniden oluşturmaya çalışınca çıkan hata.

1.png

2.png

3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
D diskindeb sonraki 600mb olan alanı aradan kaldırmadan birleştiremezsin

Öncesinde bu diskte sistemmkuruluymuş bu yüzden eski e bölümüne ( yanki biçimsiz alan) ait bir kataloglama 600mb olan bölümde olduğu için yeniden biçimlendiren 00mb ı okuyup alan yetersiz sanıyor.

Bu sorunları çözersen naından biçimlendirme ve birleştirme yapabilirsin, fakat yapman gereken disk1 i tamamen biçimlendirmen.

Öncesinde bu diskte sistemmkuruluymuş bu yüzden eski e bölümüne ( yanki biçimsiz alan) ait bir kataloglama 600mb olan bölümde olduğu için yeniden biçimlendiren 00mb ı okuyup alan yetersiz sanıyor.

Bu sorunları çözersen naından biçimlendirme ve birleştirme yapabilirsin, fakat yapman gereken disk1 i tamamen biçimlendirmen.
Zaten biçmlendirdim içleri boş. Hızlı biçimlendirme olmayandan mı yapmam lazım?

Birleştirmesem, E yi yeniden oluşturmam için ne yapmam lazım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı