C ve D diski arasındaki fark nedir?

Hocam ben şimdi ne yapmalıyım yani Steamde oyunu D'ye kurabildim. Baştan mı kurmalıyım Windowsu diski bölmeden? Ya da C neden genişlemiyor :(
Kurduğun herşeyi sil sana verdiğim sitedeki işlemleri yap sonrasında uygulama vesaire otomatik olarak D diskini seçer zaten C diskine yüklediklerini silip yeniden yüklemen gerekecek birkaç uygulama C diskine yüklenebilir bunları değiştiremeyiz Google vesaire .msi uzantılı kurulum dosyaları bunlar genellikle.

Kurduğun herşeyi sil sana verdiğim sitedeki işlemleri yap sonrasında uygulama vesaire otomatik olarak D diskini seçer zaten C diskine yüklediklerini silip yeniden yüklemen gerekecek birkaç uygulama C diskine yüklenebilir bunları değiştiremeyiz Google vesaire .msi uzantılı kurulum dosyaları bunlar genellikle.
Teşekkür ederim hocam her şey için.

Hocam ben şimdi ne yapmalıyım yani Steam'de oyunu D'ye kurabildim. Baştan mı kurmalıyım Windows'u diski bölmeden? Ya da C neden genişlemiyor :(

C diski genişletmek için, boş bölümün genişleteceğin diskin sağında olması gerekiyor, D diskin boşsa D'yi tamamen silip C genişletebilirsin. Harici uygulamalarla da yapılabiliyor.

Tabii @726124'in dediği gibi de çözebilirsin, sana kalmış daha az uğraştırır.

Vallahi gece gece bilgisayar eğitimi vermeye hiç niyetim yok 60 70 GB boyutunda bir güncelleme bugüne kadar ne zaman gelmiş onu merak ediyorum.

Kendi sistem gereksinimlerinde Windows 11 en az 64 GB disk alanı diyor zaten 40 GB ek olarak düşünürsen bu 40 GB alanın tamamı nasıl dolacak söyler misin?

Kullanım alışkanlığına bağlı bir durum birçok kişi C'ye uygulamaları da kurduğu için daha fazla alan verirken bir kesim de C ye sadece Windows'un çalışabileceği kadar alan verip uygulamaları D ye kuruyor bu kişiden kişiye ve kullanım alışkanlıklarına göre değişir o durumda 100GB bile çok, 70 GB da verilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı