C++ ve Python öğrenmek için laptop önerisi

Arslanomer

Picopat
C++ ve Python kodlama öğrenmek için bir laptop alacağım. 2.el tercih edeceğim ve tek gereksinim dediğim gibi bu iki dili VS Code kullanabilmek. Bütçe en fazla 5-6k civarına çıkabilirim. 2.el laptop piyasası masaüstü kasalar gibi istediğimiz şekilde toplayamadığımız için pek kafam basmıyor.

Nasıl bir laptop işimi görür? Minimum 8 GB RAM ve 256 GB SSD işimi görür diye düşünüyorum ama işlemci konusunda hiçbir bilgim yok. Ne tarz laptop bakmalıyım. Normalde 8K ya satılan i3 12. nesil işlemcisi olan laptoplardan alacaktım ama bütçeyi maalesef aşamıyorum ve 2. el bakacağım mecburen.

Hocam biliyorum kullanma fırsatı da buldum bir müddet ancak bütçem maalesef çıkmıyor. Öğrenciyim laptopumu satıp elime kalan parayla bir şeyler bulmaya çalışacağım. Yazılım öğrencisiyim o yüzden işimi görse yeter.

Hocam biliyorum kullanma fırsatı da buldum bir müddet ancak bütçem maalesef çıkmıyor. Öğrenciyim laptopumu satıp elime kalan parayla bir şeyler bulmaya çalışacağım. Yazılım öğrencisiyim o yüzden işimi görse yeter.
Elindeki laptop nedir? Belki Linux ile iyi performans alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı