C veya D segment araç önerisi

OxyGen015

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar 600.000 TL kadar bütçem var D segment araçlara bakıyorum aklımdaki araçlar şunlar;
Citroën C5 2010-2015
Ford Mondeo.
Peugeot 508 2010 2015.
Renault Fluence.
Citroën C4 2010 2015.

Ya sedan araç alacağız. Eğer olmazsa Doblo tarzı bir araç almayı planlıyoru, minimum 2010 model olmalı mümkünse kilometresi 250.000'i geçmemeli bizim için. Ayrıca hayatımda hiç dizel araç kullanmadım, bakımları nasıldır pahalı mıdır? Eğer bu fiyat bandında farklı önerileriniz olursa bekliyorum.

Not: Benim için arıza, kronik sorunu olmayan bir araç lazım sanayiye uğramayı sevmem.
Not : Fazla hız yapmayı otobanda dahi 120'yi geçmem ara hızlanmaları iyi olsa yeterlidir benim için.
Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Selamlar 600.000 TL kadar bütçem var D segment araçlara bakıyorum aklımdaki araçlar şunlar;
Citroën C5 2010-2015
Ford Mondeo.
Peugeot 508 2010 2015.
Renault Fluence.
Citroën C4 2010 2015.

Ya sedan araç alacağız. Eğer olmazsa Doblo tarzı bir araç almayı planlıyoru, minimum 2010 model olmalı mümkünse kilometresi 250.000'i geçmemeli bizim için. Ayrıca hayatımda hiç dizel araç kullanmadım, bakımları nasıldır pahalı mıdır? Eğer bu fiyat bandında farklı önerileriniz olursa bekliyorum.

Not: Benim için arıza, kronik sorunu olmayan bir araç lazım sanayiye uğramayı sevmem.
Not : Fazla hız yapmayı otobanda dahi 120'yi geçmem ara hızlanmaları iyi olsa yeterlidir benim için.
Volkswagen golf mk4 1.9 TDI

Citroën C5 2010-2015
Ford Mondeo.
Peugeot 508 2010 2015.
Renault Fluence.
Citroën C4 2010 2015.

Ya sedan araç alacağız. Eğer olmazsa Doblo tarzı bir araç almayı planlıyor, minimum 2010 model olmalı mümkünse kilometresi 250.000'i geçmemeli bizim için. Ayrıca hayatımda hiç dizel araç kullanmadım, bakımları nasıldır pahalı mıdır? Eğer bu fiyat bandında farklı önerileriniz olursa bekliyorum.

Not: Fazla hız yapmayı otobanda dahi 120'yi geçmem ara hızlanmaları iyi olsa yeterlidir benim için.

Hocam piyasası açısından (satış hızı) C5 ve 508 pek önermem. Honda'ya bakabilirsiniz.
Dizel motor içinde şöyle diyebilirim, performans, tüketim açısından daha iyidir bakım ücretlerinde de benzinli motorlardan maksimum 1000 TL daha fazladır.

Volkswagen golf MK4 1.9 TDI.

Riskli. Bakımsız VAG motor saatli bomba gibidir.

O paraya en iyi Fiat Egea gider piyasası hızlı, yarın öbür gün üzerine koyar düzgün bir araba alırsınız. Hem sizi üzmez hem alıcısı çok hemde ne kadar teneke deselerde fiyat performans aracı megane kullanıp sattıktan sonra egeanın megane göre kalitesini anladım bütçe kısıtlı olduğu için önerim egea, Diğer modellerde km gitmiş eski arabalar var önermem sanayiyle dost olmak istemezsiniz eminim ki. Honda civic fd6 sattım daha 2 hafta önce o da teneke viraj vs güven vermiyor rüzgarda uçucak gibi oluyor şuan Seat Ateca kullanıyorum Egea dediğim için linçlicek arkadaşlar varsa bulaşmasın bile tecrübe konuşuyor çünkü burda.

O paraya en iyi Fiat Egea gider piyasası hızlı, yarın öbür gün üzerine koyar düzgün bir araba alırsınız. Hem sizi üzmez hem alıcısı çok hem de ne kadar teneke deselerde fiyat performans aracı Megane kullanıp sattıktan sonra Egea'nın Megane göre kalitesini anladım bütçe kısıtlı olduğu için önerim Egea, diğer modellerde km gitmiş eski arabalar var önermem sanayiyle dost olmak istemezsiniz eminim ki. Honda Civic FD6 sattım daha 2 hafta önce o da teneke viraj vs güven vermiyor rüzgarda uçucak gibi oluyor şu an Seat ateca kullanıyorum Egea dediğim için linçlecek arkadaşlar varsa bulaşmasın bile tecrübe konuşuyor çünkü burada.

Egea'da mantıklı seçenek.1.4 fire motorlarda yağ yakma sorunu neredeyse yok denilebilir (doğru yağ kullanıldığında) ancak piyasası dizele göre yavaş.

Hocam piyasası açısından (satış hızı) C5 ve 508 pek önermem. Honda'ya bakabilirsiniz.
Dizel motor içinde şöyle diyebilirim, performans, tüketim açısından daha iyidir bakım ücretlerinde de benzinli motorlardan maksimum 1000 TL daha fazladır.

Riskli. Bakımsız VAG motor saatli bomba gibidir.
Hocam piyasası pek umrumda değil açıkçası bineceğim için benim için arıza yapıp yapmaması önemli honda arıza yapmaz ama biraz fiyatları tuzlu açıkçası citroen ve peugeot nasıldır arıza durumu bakımından ben zaten arabayı zorlamam ona rağmen durduk yerde arıza verirler mi bilginiz var mı ?

O paraya en iyi Fiat Egea gider piyasası hızlı, yarın öbür gün üzerine koyar düzgün bir araba alırsınız. Hem sizi üzmez hem alıcısı çok hemde ne kadar teneke deselerde fiyat performans aracı megane kullanıp sattıktan sonra egeanın megane göre kalitesini anladım bütçe kısıtlı olduğu için önerim egea, Diğer modellerde km gitmiş eski arabalar var önermem sanayiyle dost olmak istemezsiniz eminim ki. Honda civic fd6 sattım daha 2 hafta önce o da teneke viraj vs güven vermiyor rüzgarda uçucak gibi oluyor şuan Seat Ateca kullanıyorum Egea dediğim için linçlicek arkadaşlar varsa bulaşmasın bile tecrübe konuşuyor çünkü burda.

Fd6 nasıl teneke 🤣

Hocam piyasası pek umurumda değil açıkçası bineceğim için benim için arıza yapıp yapmaması önemli Honda arıza yapmaz ama biraz fiyatları tuzlu açıkçası Citroën ve Peugeot nasıldır arıza durumu bakımından ben zaten arabayı zorlamam ona rağmen durduk yerde arıza verirler mi bilginiz var mı?

Demir parça kullanılması gereken yerde plastik koyuyorlar sistematik şekilde servise uğratıyorlar.

Renault Fluence en mantıklısı bence hem Renault kolay kolay arıza yapmayan tam Türk arabası sizce nasıldır hocam Honda'nın fiyatları bütçemi aşıyor açıkçası.

Megane'lar biraz sıkıntılıda Fluence'ler daha sağlam diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı