Sizin için olsa 3.20i olurdu da o da çok genç işi.Fiyatları superb ile benzer ve superb'nin daha büyük olmasından kaynaklı passat olmaz diyor. Zaten ikiside benzer araçlar.
Sizin için olsa 3.20i olurdu da o da çok genç işi.Fiyatları superb ile benzer ve superb'nin daha büyük olmasından kaynaklı passat olmaz diyor. Zaten ikiside benzer araçlar.
Evet onuda düşündük şuan superb dışında 520i, e180 düşünüyoruz ama superb almaya daha yatkın.hocam 520i düşündünüz mü?
Güzel araba fakat benim peder Audi istemiyor.Aslında babanız sportback araçları beğeniyorsa 1.4 tfsi a5 bakabilirsiniz
pardon hocam unutmuşumEvet onuda düşündük şuan superb dışında 520i, e180 düşünüyoruz ama superb almaya daha yatkın.
Güzel araba fakat benim peder Audi istemiyor.
E180 veya 200 olabilir fakat sifir veya sifira yakin istiyorsaniz SuperB mantikli, elektrikli sicak bakiyorsaniz BYD Seal.Benim peder D veya E segment sedan araç almayı düşünüyor. Şu anlık Skoda Superb Prestige almayı düşünüyoruz. Superb dışında alınması mantıklı bir araç varsa önerilerinizi bekliyorum.
Elektrikli olarak zaten Togg T10X kullanıyoruz. Benzinli araç istediği için superb baktık.E180 veya 200 olabilir fakat sifir veya sifira yakin istiyorsaniz SuperB mantikli, elektrikli sicak bakiyorsaniz BYD Seal.
2021-2023 kasalara bakıyoruz. Yeni kasaya pek ısınamadı.hocam bahsettiğiniz superb sıfır mı?
Benim önerim superb alacaksanız laurin klement paket almanızElektrikli olarak zaten Togg T10X kullanıyoruz. Benzinli araç istediği için superb baktık.
2021-2023 kasalara bakıyoruz. Yeni kasaya pek ısınamadı.
2.0 ve dizel oldukları için bakmadıkBenim önerim superb alacaksanız laurin klement paket almanız
ama onlar hatırladığım kadarıyla 2.0 tdi
hocam 1.5 tsi de varmış2.0 ve dizel oldukları için bakmadık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.