C veya D segment araç önerisi

Demir parça kullanılması gereken yerde plastik koyuyorlar sistematik şekilde servise uğratıyorlar.

Megane'lar biraz sıkıntılıda Fluence'ler daha sağlam diye biliyorum.
Hocam bi arkadaşın fluence vardı iç hacmini ve genişliğini zaten çok beğendim Renault da zaten kendini kanıtlamış bir marka . Ayrıca ivmelenmesi de çok iyiydi

Avrupa araçlarında çok oluyor kralı da Volkswagen.
Vw bu konuda bir numaradır yanından bile geçmem bizim milleti anlamıyorum hala neden bu markada ısrarcılar.

Selamlar 600.000 TL kadar bütçem var D segment araçlara bakıyorum aklımdaki araçlar şunlar;
Citroën C5 2010-2015
Ford Mondeo.
Peugeot 508 2010 2015.
Renault Fluence.
Citroën C4 2010 2015.

Ya sedan araç alacağız. Eğer olmazsa Doblo tarzı bir araç almayı planlıyoru, minimum 2010 model olmalı mümkünse kilometresi 250.000'i geçmemeli bizim için. Ayrıca hayatımda hiç dizel araç kullanmadım, bakımları nasıldır pahalı mıdır? Eğer bu fiyat bandında farklı önerileriniz olursa bekliyorum.

Not: Benim için arıza, kronik sorunu olmayan bir araç lazım sanayiye uğramayı sevmem.
Not : Fazla hız yapmayı otobanda dahi 120'yi geçmem ara hızlanmaları iyi olsa yeterlidir benim için.
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Hocam Fluence alacağına
Latitude al 1.5dci 250bin km altında 600bine bulursun.
Motor aynı motor zaten elektronik aksam için de araç çok büyük bir kazaya karışmadıysa ön taraftan sıkıntı olmaz. Donanım olarak vs çok iyi araba D segmenti dediğiniz için diyorum binici iseniz de zaten hızlı satmak gibi bir derdiniz de olmaz. Genelde alan insanlar da uzun kullanıyor bu aracı zaten pazarlık payı da acil satmak isteyen biri denk geldiğinde diğer araçlara göre daha yüksek oluyor tabi

Hocam Fluence alacağına
Latitude al 1.5dci 250bin km altında 600bine bulursun.
Motor aynı motor zaten elektronik aksam için de araç çok büyük bir kazaya karışmadıysa ön taraftan sıkıntı olmaz. Donanım olarak vs çok iyi araba D segmenti dediğiniz için diyorum binici iseniz de zaten hızlı satmak gibi bir derdiniz de olmaz. Genelde alan insanlar da uzun kullanıyor bu aracı zaten pazarlık payı da acil satmak isteyen biri denk geldiğinde diğer araçlara göre daha yüksek oluyor tabi
Evet hocam güzel arabaymış fiyatı da uygun cidden buna benzer farklı önerileriniz var mı ?

Fd6 nasıl teneke 🤣
Baya baya teneke 😂😂😂😂

Egea'da mantıklı seçenek.1.4 fire motorlarda yağ yakma sorunu neredeyse yok denilebilir (doğru yağ kullanıldığında) ancak piyasası dizele göre yavaş.
1.3 yada 1.6 1.4 e kimse bulaşmasın

Hocam piyasası pek umrumda değil açıkçası bineceğim için benim için arıza yapıp yapmaması önemli honda arıza yapmaz ama biraz fiyatları tuzlu açıkçası citroen ve peugeot nasıldır arıza durumu bakımından ben zaten arabayı zorlamam ona rağmen durduk yerde arıza verirler mi bilginiz var mı ?
Hocam bu paraya düzgün araba yok bir iki yıl biner satar üstüne ekler adam akıllı araba alırsın diye hızlı piyasası olan paraları söyledik.

Evet hocam güzel arabaymış fiyatı da uygun cidden buna benzer farklı önerileriniz var mı ?
Yani pek yok hocam Ford Mondeo olabilir belki ama onlar daha masraflı olur 2007 model ve üstünden bahsediyorum.
Bütçe biraz daha olsaydı 800 bin civarı Insignia 1.6cdti derdim ama bu bütçeye anca 1.6 atmosferik Insignia alınır ha kötümü değil illaki problemleri var ama Latitude bana daha iyi bir seçenek gibi geldiği için ilk önerim oydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı