Merhaba arkadaşlar. Yazılım geçmişim hiç olmadı, biraz araştırdım internette. Fakat çok kafa karıştıracak yorumlar var, nasıl bir yol izlemem gerekiyor? C# ile mi başlayayım yoksa C++ mı? Yazılımcı dostlara soruyorum, hangisiyle başlamam doğru olur?
Merhaba arkadaşlar. Yazılım geçmişim hiç olmadı, biraz araştırdım internette. Fakat çok kafa karıştıracak yorumlar var, nasıl bir yol izlemem gerekiyor? C# ile mi başlayayım yoksa C++ mı? Yazılımcı dostlara soruyorum, hangisiyle başlamam doğru olur?
Yazılımcı değilim ama öğreneceğim. Çoğu yazılımcı da başlangıç olarak C++ ve C# yazılım dillerinin zor olduğunu söylüyorlar. Ekstra olarakta İlk öğrenmeleri gerek dilin de Python olması gerektiğini söylüyorlar. Python öğrenirsen hem fazla iş imkanın olur hem de öğrenmesi kolay.
C++ ve C# yazılım dilleri oyun yapmak için gerekir. Sen oyun mu yapacaksın?
Önce algoritma çalışman gerekiyor. Masaüstü uygulama, web tasarım yapacaksan C# ve türevleri. Gömülü yazılım yapacaksan C++. Nvidia'da çalışırım dersen yine C++.
En derin tavsiyelerimle C oturduğu zaman gerisi hikaye, bir bakmıssın CPP de yazıyorsun bir bakmıssın baska yerde, hem de temel mantığı anlamış olursun.
Önce algoritma çalışman gerekiyor. Masaüstü uygulama, web tasarım yapacaksan C₺ ve türevleri. Gömülü yazılım yapacaksan C++. Nvidia'da çalışırım dersen yine C++.