C# vs C++

Çok önemli, örnek olarak adli bilişim yazılımları C++ ile yazılmıştır. Kullanılan Windows işletim sistemi, Assembly ve C++ üzerine yazılmıştır. IDE yazılımları bile C++ üzerine yapılmıştır. C# çok değerli bir dil değil bahsettiğiniz kadar. C++ eski bir dil evet, ama eski bir dil bile şu anki dillere taş çıkartıyor.

Ben kötü demedim C# da iyi demiyorum web tabanlı uygulama geliştirmek ve az yoracağından iyi dedim. Günümüz işlemcilerin performansları yazılım dillerinin hantallığı çokda hissettirmiyor genel olarak.
Hız gerektiren yerde C++ 'nın yanına yaklaşamaz bile. AAA oyunlar için de bu yüzden donanıma yakın c++ tercih ediliyor. C# ile de geliştiriliyor falan da C++ kadar performanslı değiller haliyle.
Benim kafamda kurduğum şey biryerden başlasından nereden olursa olsun gibi bişeydi.

Oyun konusunu bilmem. Unity C#, Unreal C++ kullanıyor, farkını bilmem çünkü oyun ile ilgilenmiyorum. Ve evet dediğiniz gibi web tabanlı uygulama geliştirmek önemli ki zaten bu iki dil de web tabanlı uygulama için tasarlanmış diller değil. Bir yazılımcının amacı ancak masaüstü program yapmak ise C++ her zaman.

Bende o yüzden c++ çalışıyorum.
Diğerleri bana hantal geliyor C++ gördükten sonra.

Birbirinden farklı amaçlarla yazılmış iki dil. Nasıl karşılaştırabilirsiniz ki? Temel özelliklerine göre karşılaştıracaksanız C#, C++'a göre görece daha sade bir syntaxa sahip. C++ hızlıdır, temel makine işlemlerinde üzmez. Bakarsanız robotik alanda daha çok C/C++ kullanılır bu özelliği nedeniyle.

Ağbeyin sana ağbeyce bilgiler vermemiş bende C++ da geliştirme yapıyorum emin ol C#'dan daha kapsamlı C++ yazılım dili daha iyi kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…