C:\Windows Klasörü Çok Yer Kaplıyor

Os_man

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, ben 120 Gb kapasitesi olan sistem diskimde boş alan açmak istiyorum. Ama sistem Geri Yüklemeyi iptal ettiğim halde C diskim hâlâ dolu.

C:\Windows Klasörü sistem bilgilerini içeren klasör diye biliyoruz. Bu yüzden genellikle elimizi sürmüyoruz. Peki alttaki resimdeki gibi fazla dolu olan bir C:\Windows klasöründe eğer fazladan çöp dosya varsa bunu nasıl anlarız ve müdahele edebilir miyiz?
nedir - Kopya.jpg

C:\Windows klasörünü açtığım zaman 20 GB kadar veri bulabiliyorum. Resimde 41,3 GB dosya gözüküyor. Peki bilgisayarım geriye kalan 20 GB alanı ne yapıyor? Bu alanı nasıl geri kazanabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Çok doğal birşey,windows neredeyse oraya kuruluyor.Birde yer açmak istiyorsan yerel disk cye sağ tık yap özellikler diski temizle sistem dosyalarını temizle diye bir seçenek vardır oraya tıkla daha sonra bütün seçenekleri seç ve temizle :) Yer Açılır

Disk temizlemeyi denediniz mi? Yükseltme yaptıysanız eski sürüm dosyaları duruyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı