tycho Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 RAM 12gb Ekran kartı 950m İşlemci ıntel core i7 Dün hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım, bir türlü çözemedim. ASUS X550v notebook kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Dün hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım, bir türlü çözemedim. ASUS X550v notebook kullanıyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 18 Temmuz 2023 #2 tycho dedi: Dün hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım, bir türlü çözemedim. ASUS X550v notebook kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurtarma ekranın da CMD'yi açıp chkdsk C: /r yazıp onarımı yaptırıp deneyin tekrar. Artı 0 Eksi
tycho dedi: Dün hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım, bir türlü çözemedim. ASUS X550v notebook kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurtarma ekranın da CMD'yi açıp chkdsk C: /r yazıp onarımı yaptırıp deneyin tekrar.
KS KS tycho Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 ReloadingData dedi: Kurtarma ekranın da CMD'yi açıp chkdsk C: /r yazıp onarımı yaptırıp deneyin tekrar. Genişletmek için tıkla... Yaptım şuanda bekliyorum bitince dönerim, teşekkürler. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Kurtarma ekranın da CMD'yi açıp chkdsk C: /r yazıp onarımı yaptırıp deneyin tekrar. Genişletmek için tıkla... Yaptım şuanda bekliyorum bitince dönerim, teşekkürler.