Böyle bir hata aldım. Kurtarma seçeneklerinden komut işletimi ile yapmaya çalıştım fakat orada da giriş yapmak için şifre istiyor ben şifremi hatırlamıyorum. Ne yapmam lazım? Başka bir çözümü yok mu?
Böyle bir hata aldım. Kurtarma seçeneklerinden komut işletimi ile yapmaya çalıştım fakat orada da giriş yapmak için şifre istiyor ben şifremi hatırlamıyorum. Ne yapmam lazım? Başka bir çözümü yok mu?
Normal Windows şifresi ise HBCD ile sıfırlayabilirsiniz. HBCD iso olarak indirin ve Rufus ile flasha yazdırın. Sistemi faşizan başlatın ve başlata basıp tüm programlara basıp security bölümünde Nazesoft yazanla şifreyi sıfırlayın.
Normal Windows şifresi ise hbcd ile sıfırlayabilirsiniz. Hbcd ISO olarak indirin ve Rufus ile flasha yazdırın. Sistemi faşizan başlatın ve başlata basıp tüm programlara basıp Security bölümünde nazesoft yazanla şifreyi sıfırlayın.
Normal Windows şifresi mi bilmiyorum hesap şifresi büyük ihtimalle başka çözümü yok mudur bunun neden kaynaklanıyor bu SSD ise SSD'yi çıkarıp diğer diske Windows kursam olur mu?
Normal Windows şifresi mi bilmiyorum hesap şifresi büyük ihtimalle başka çözümü yok mudur bunun neden kaynaklanıyor bu SSD ise SSD'yi çıkarıp diğer diske Windows kursam olur mu?
Hocam kurulumda hesap girdiyseniz onun şifresidir, e postanın yani. Ama HBCD indirip Rufus ile yazdırıp sistemi ondan başlatırsanız şifreyi kaldırabilirsniz. Veriler çok önemli değilse format da atabilirsiniz.