C10 LED Far muayeneden geçer mi?

İsmailsafaç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arabamda şu an görselde ki farlardan var. Yakın zamanda muayene gireceğim. Bu farlar sorun çıkartır mı?

1_org_zoom.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcılara yanlış bilgi yayıp durmayın.
Adam belli ki muayeneye girecek. LED ampul nasılsa muayeneden geçer diye düşünmeyin. C10 ampüllerin hepsi ayarsız, öndeki araçların aynalarını patlatmayı seven cinstendir. Ayarlatılmadan girildiği sürece far ışık hüzmesinden ve menzilin dağılmasından dolayı geçemez.

Adam belli ki muayeneye girecek. LED ampul nasılsa muayeneden geçer diye düşünmeyin. C10 ampüllerin hepsi ayarsız, öndeki araçların aynalarını patlatmayı seven cinstendir. Ayarlatılmadan girildiği sürece far ışık hüzmesinden ve menzilin dağılmasından dolayı geçemez.
Kısa far ayarı hatalı yazıp hafif kusurla geçiriyorlar.

Kimsenin kullanıcıya yanlış bilgi yaydığı yok, ben LED farlarla (kendim ayarını yaparak) muayeneye girdim ve hafif kusur bile yazılmadan geçtim. Ayarı hatalı bile olsa hafif kusur sayılır ve muayeneden geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı