C24g1 ölü piksel

Makaleler
1
Daha fazla  
Gözümle az cok secebildigim bir ölü piksel var. İade etmeli miyim? Aşırı rahatsız değilim. Kamerada çok büyük ve net çıkmış ama öyle değil
IMG_20210512_135712.jpg

Arada zaman geçtikçe kaybolma gibi bir durum olsa da pek inandırıcı gelmedi. Ülkemizde kullanılan ve önerilen bir ürün kötü çıkınca mekanizmamız direk yalan ile 'geçer, açılır, o öyle olmalı' tarzında şeyler söylerler.
Aynı monitör değil o da önermedi zaten yalan söylediğini sanmıyorum. Büyüyeceği kesin mi? Gözle orada bir piksel yokmuş gibi değil de orası saydammış gibi gözüküyor örneğin fareyi oraya götürdüğümde.

Aynı monitör değil o da önermedi zaten yalan söylediğini sanmıyorum. Büyüyeceği kesin mi? Gözle orada bir piksel yokmuş gibi değil de orası saydammış gibi gözüküyor örneğin fareyi oraya götürdüğümde.

Kesin değil ama %30 gibi bir ihtimal verebilirim. Ama önerim değiştirmeniz. Ne olur ne olmaz. Bir yıl sonra o pikseller yüzünden adamı göremeyip öldüğünüzde bize sövmeyin. :)

Kesin değil ama %30 gibi bir ihtimal verebilirim. Ama önerim değiştirmeniz. Ne olur ne olmaz. Bir yıl sonra o pikseller yüzünden adamı göremeyip öldüğünüzde bize sövmeyin. :)
Ben bir de 6 ay taksitle aldım. İade nasıl olacak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı