C2'de iftira atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu Merve dün bana da musallat oldu ben de konuşma bile olmadı hesabıma 15 yasındayım tarzında bişey dedi hayır olmaz diyip reddettim gece bir daha yazdı baska anonimden anladım trol oldugunu i ses at o zaman dedim anında egm cimer vb bir sürü şey attı dedim ne oluyor lan bu manyak herkese musallat oluyor amacı ne bilmiyorum bide tema vakfına 5 bin bağışla çekeyim şikayeti dedi

Troll konu bence. Allah için söyle kaç kişi vardır 11. sınıf olupta 20 yaşında olan. Hem 20 yaşında ise reşit olmuş demektir. Ama çoğunluk belli 12.sınıf bile olsa 18 yaşında olmayanlar var.

Mesela ben 11.sınıftayım ve nisanda 18'e gireceğim.

İhbar eden kişi benim. Kendilerini masum gösteren arkadaşlar olmuş. Kendileri olayları eksik anlattığından olayı açıklığa kavuşturma gereği duydum. Öncelikle insanları gerçekten karakola veriyorum ve kişi tespitleri bazen uzun,bazen de kısa sürüyor. Bu liseli etiketi koyan kişiler sadece liseli etiketi koyduğunu sanıyor lakin sizlere biraz yanlış lanse edilmiş. Arkadaşların bazıları küçük kızlara göz diken ve bu konuda abartı olacak şekilde durumlar yapan kişiler. Bazılarını gerçekten korkutmak amacıyla yaptım fakat insanların bunu daha yaygın daha beter yaptığını gördükten sonra gerçekten cezanın şart olduğuna inandım. Elimde onlarca kişinin mesajları var. Okulundan atılan,hapise atılan kişiler.
Kimsenin hakkını almadan,bunu en saydam şekilde yaptım. Hakkımda dava açıldı ve takipsizlik kararı dahi çıktı. Bunun kanıtları dahi mevcut. Emin olun sadece bir liseli etiketinden ihbar etmedim kimseyi. Her zaman ekstra şeyler gördüğümden dolayı ihbar ettim

lakin benim anlattıgımda eksik bir şey yok bana yazdın reddettim sonra baska hesabıma sabah yine yazdın kandırdığını anlayıp ses at o zaman dedim ve sen bunu kanıt göstererek suç duyurusunda bulundun baskalarıyla konuşmam yok, resim yok, ses yok attıgım storyleri kanıt diyorsun orada ne liseli ne de 18 yas altı gibi bir tabir yok tamamen tahmini ve kanıtsız bir suçlama

Yine tekrarlıyorum. İhbar ettiğim çoğu kişiyi karakola da verdim. En son çare olarak bunu yapmayı öngördüm

hayır aldın sana evet dememiş olmama rağmen sanki anında kabul etmişim gibi lanse edip pedofili damgası çaktın pedofili çok hassas bir konudur

Bu arkadaşın hesabının fotoğrafları bu,ayrıca ona sorduğum zaman dahi 15 yaşında biri olur mu dedim. Ses istedi. Karakola verdim. Bu arkadaş 20li yaşları biraz daha geçmiş biri. Ayrıca memur olacağım lütfen yapma dedi. Ben bağışı yapmış olanlardan birinin ihbarını çekince o da ben de bağış yapayım dedi

Dosya Ekleri

• 62282FC1-D835-41C1-939B-5305C5A3B899.png
    117,3 KB · Görüntüleme: 1.260
  • 22C19725-94B5-4518-86ED-A1053A67FFDB.png
    179,5 KB · Görüntüleme: 1.205
  • C4B54CE0-9DFA-470C-A384-199D36B8A653.png
    207,5 KB · Görüntüleme: 1.174
  • C9CC1E41-C790-49F9-830D-68354F5C8877.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 1.234
  • C333A0A2-1047-49FC-A145-5BC5E1139C3C.png
    373,2 KB · Görüntüleme: 1.254
Yine tekrarlıyorum. İhbar ettiğim çoğu kişiyi karakola da verdim. En son çare olarak bunu yapmayı öngördüm
sabah neden söylemedin o zaman diyorsun ben sana sabahta dedim bak bana gün içinde yazdın reddettim bu yüzden ses at dedim diye de ekledim ama dinlemedin
bu hikayeler çok kişinin attıgı hikayelerle aynı ve burda birisini taciz olayı söz konusu değil ve pedofili terimi yok

hayır aldın sana evet dememiş olmama rağmen sanki anında kabul etmişim gibi lanse edip pedofili damgası çaktın pedofili çok hassas bir konudur
Sen hesaba hikayeler atmaya devam ettin.
Çoğu insanlar seni mahkemede kurtarıp,güvenlik soruşturmanı savunmaya devam eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…