C650 bilgisayar kendini kapattı ve açılmıyor

• Konuyu başlatan Nexe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 426

Nexe

Decapat
C650 PSU alıp dün taktım. Oyunlara girdim hiçbir sorun yoktu. Bugün Chrome'dayken kapandı. Bilgisayarda anakart ışıkları yanıyor ama sistem kendini başlatmıyor. Problem nedir?

BIOS pilini çıkartıp bir iki dakika bekleyin. Sonra geri takın. Düzeltebilir.
Bir de pek emin değilim ama Power Switch kablosunu tam tersi şekilde (yani üste eksi varken artı olacak gibi) takmayı deneyin tabii BIOS pili ise yaramazsa.

Bir de pek emin değilim ama Power Switch kablosunu tam tersi şekilde (yani üste eksi varken artı olacak gibi) takmayı deneyin tabii BIOS pili ise yaramazsa.
Bios pili çıkarırsam anakart sürümü sıfırlanıyor mu? Artı eksiyi ters takmak sorun yaratmaz mı?

Bios pilini çıkartıp taktım bir işe yaramadı.

Ramleri söküp taktım silgiyle sildim. 24 pin kablosunu çıkartıp taktım. Power sw vs. Kablolarını söküp taktım ters taktım her şeyi yaptım olmuyor. PSU dün takıldı, ışık verdiği halde sistemi başlatamama sorunu olabilir mi? Frisby PSU mevcut elimde onu mu denesem?

Son düzenleme:
BIOS pili çıkarırsam anakart sürümü sıfırlanıyor mu? Artı eksiyi ters takmak sorun yaratmaz mı?

BIOS pilini çıkartıp taktım bir işe yaramadı.

RAM'leri söküp taktım silgiyle sildim. 24 pin kablosunu çıkartıp taktım. Power SW vs. kablolarını söküp taktım ters taktım her şeyi yaptım olmuyor. PSU dün takıldı, ışık verdiği halde sistemi başlatamama sorunu olabilir mi? Frisby PSU mevcut elimde onu mu denesem?

Eski PSU sorunsuz çalışıyor ise denemekten zarar gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı