Bios pili çıkarırsam anakart sürümü sıfırlanıyor mu? Artı eksiyi ters takmak sorun yaratmaz mı?BIOS pilini çıkartıp bir iki dakika bekleyin. Sonra geri takın. Düzeltebilir.
Bir de pek emin değilim ama Power Switch kablosunu tam tersi şekilde (yani üste eksi varken artı olacak gibi) takmayı deneyin tabii BIOS pili ise yaramazsa.
Bios pilini çıkartıp taktım bir işe yaramadı.BIOS pilini çıkartıp bir iki dakika bekleyin. Sonra geri takın. Düzeltebilir.
Bir de pek emin değilim ama Power Switch kablosunu tam tersi şekilde (yani üste eksi varken artı olacak gibi) takmayı deneyin tabii BIOS pili ise yaramazsa.
BIOS pili çıkarırsam anakart sürümü sıfırlanıyor mu? Artı eksiyi ters takmak sorun yaratmaz mı?
BIOS pilini çıkartıp taktım bir işe yaramadı.
RAM'leri söküp taktım silgiyle sildim. 24 pin kablosunu çıkartıp taktım. Power SW vs. kablolarını söküp taktım ters taktım her şeyi yaptım olmuyor. PSU dün takıldı, ışık verdiği halde sistemi başlatamama sorunu olabilir mi? Frisby PSU mevcut elimde onu mu denesem?
Eski psu sistemi başlattı.Eski PSU sorunsuz çalışıyor ise denemekten zarar gelmez.
Yeni aldığınız PSU da sıkıntı vardır o zaman.Eski psu sistemi başlattı.
Sanırım öyle. İlk gün çalıştırmıştı. Diğer gün neden böyle oldu anlayamadım.Yeni aldığınız PSU da sıkıntı vardır o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.