Amazon'da stoklar yenilenince Logitech C922 webcam alacağım. Sizce bu kamera alınır mı?
Bunu sormamdaki sebep 1 yıldız alan yorumlarda kamerayı kullanırken birçok sorun yaşayan gördüm ama 5 ve 4 yıldız alan yorum sayısı daha fazlaydı.
Ben bugün aldım bekliyorum ve bu ürünü öneren herkesinde hayır alma dedini duymadın herkes kullanışlı ve alına bilecek o fiyat bandında en iyi kameralardan olduğunu söylüyor daha yüksegi zaten film kamerası performansda olurki bir yayıncı için fazlasıyla yeterli bir camera C922.
Ben bugün aldım bekliyorum ve bu ürünü öneren herkesinde hayır alma dedini duymadın herkes kullanışlı ve alına bilecek o fiyat bandında en iyi kameralardan olduğunu söylüyor daha yüksegi zaten film kamerası performansda olurki bir yayıncı için fazlasıyla yeterli bir camera C922.
Bilgilendirme için sağlasın ama mecburi olarak bir şekilde Logitech Brio 4K aldim. Sana da hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah. Yardımın için yine teşekkürler