C922 alınır mı?

mehmet32127

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'da stoklar yenilenince Logitech C922 webcam alacağım. Sizce bu kamera alınır mı?
Bunu sormamdaki sebep 1 yıldız alan yorumlarda kamerayı kullanırken birçok sorun yaşayan gördüm ama 5 ve 4 yıldız alan yorum sayısı daha fazlaydı.

Ürünün linki:Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün aldım bekliyorum ve bu ürünü öneren herkesinde hayır alma dedini duymadın herkes kullanışlı ve alına bilecek o fiyat bandında en iyi kameralardan olduğunu söylüyor daha yüksegi zaten film kamerası performansda olurki bir yayıncı için fazlasıyla yeterli bir camera C922.

Ben bugün aldım bekliyorum ve bu ürünü öneren herkesinde hayır alma dedini duymadın herkes kullanışlı ve alına bilecek o fiyat bandında en iyi kameralardan olduğunu söylüyor daha yüksegi zaten film kamerası performansda olurki bir yayıncı için fazlasıyla yeterli bir camera C922.

Bilgilendirme için çok sağ olun. Büyük bir dertten kurdarnız :) (şimdi sadece stokun yenlilenmesini beklemem gerek :( )

Biliyorum ama pahalı, o yüzden Amazon'u bekliyorum. Hem Hepsiburada çok fazla vade farkı ödetiyor
Ben idefixten aldım kargom şuanda dağtıma çıktı testlerini yaptıktan sonra sana daha detaylı bilgi vericem :)
grgergre.png

Kamera geldi kalitesi olsun binlerce ayarlama seçenegi olsun süper tavsiye ederim 10 numara 5 yıldız alman çok iyi olur!

İdefix üzerinden satın almıştım sende oradan alabilirsin!

Bilgilendirme için sağlasın ama mecburi olarak bir şekilde Logitech Brio 4K aldim. Sana da hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah. Yardımın için yine teşekkürler:)

Memnun musunuz hocam nasıldır. 1080p 30 fps yeterli mi 30 fps korkutuyor beni bir tık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı