Cable not connected hatası

Ali giray

Centipat
Arkadaşlar pinleri düzelttim ama cable not connected hatası çıkıyor. İşlemciyle alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci..kablo..pin konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz. Yani ağ bağlantısımı yapmaya çalışıyorsun, başka bir kablolu bağlantıya sahip donanım mı? Herhangi bir kablonun işlemci ile alakalı bir sorun vermesi ihtimali, kafam karıştı.

İşlemci fanımı değiştirken yuvasından işlemci söküldü ve 3-4 tane pin yamuldu ben düzelttim fakat psu'm garantide olduğu için kontrol edemiyorum, deneyemiyorum.
Elimde 300 w psu vardı onunla denemek istedim fakat o psu da sadece anakarttaki 24 pinlik girişi ve cpu power girişine yetti ekran kartına pin kalmadı. Bu yüzden eski bi ekran katıyla denedim 256mb-512mb ekran kartı ile onlarda cable not connected ve no signal hatası verdi
psu'm 2 haftaya geleceği için korkuyorum bir şey olacak diye işlemcim üstünde ki pinler eskisi gibi dümdüz ve eksik kırık pin yok

Monitörü kasaya bağlamadığında da "cable not connected" yazısını alırsın, şuan ya görüntü alamıyorusun yada bilgisayarın mekanik olarak çalışsada mantıksal olarak çalışmıyor. Umarım 1. ihtimaldir ve PSU servisten gelince herşey çalışır. Bence çalıştığından emin olduğun parçalar yeniden bir araya gelene kadar pek kurcalama.

Monitörü kasaya bağlamadığında da "cable not connected" yazısını alırsın, şuan ya görüntü alamıyorusun yada bilgisayarın mekanik olarak çalışsada mantıksal olarak çalışmıyor. Umarım 1. ihtimaldir ve PSU servisten gelince herşey çalışır. Bence çalıştığından emin olduğun parçalar yeniden bir araya gelene kadar pek kurcalama.
gtx 1660 super kullanıyorum min 450w istiyor ben 300w psu ile denedim fakat psu da yeteri kadar güç kablosu yok, şu an denediğim de monitöre ekran kartına güç kablosu bağlamam gerektiğini söylüyor öyle bir imkânım olmadığı için beklemeye karar verdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı