noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #11 maynıng yapan adam dedi: Bilgisayarda demiş ekran kartında değil büyük ihtimalle anakarta takmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende yapmaya çalışmıştım başlarda .
maynıng yapan adam dedi: Bilgisayarda demiş ekran kartında değil büyük ihtimalle anakarta takmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende yapmaya çalışmıştım başlarda .
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #12 maynıng yapan adam dedi: Bilgisayarda demiş ekran kartında değil büyük ihtimalle anakarta takmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartında da HDMI girişi yok ki hocam. Arkadaş en iyisi bize nereye takmaya çalıştığını söylesin. @Cikolatali Helva
maynıng yapan adam dedi: Bilgisayarda demiş ekran kartında değil büyük ihtimalle anakarta takmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartında da HDMI girişi yok ki hocam. Arkadaş en iyisi bize nereye takmaya çalıştığını söylesin. @Cikolatali Helva
Cikolatali Helva Hectopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 187 Yer Castle Wolfenstein Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #13 Sorunu çözdüm. VGA girişimde problem varmış. Yardımda bulunan herkese teşekkürler.
mehmetserdarr8 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #14 Cikolatali Helva dedi: Sorunu çözdüm. VGA girişimde problem varmış. Yardımda bulunan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttin ? Birebir aynı sorunu yaşıyorum şuan.
Cikolatali Helva dedi: Sorunu çözdüm. VGA girişimde problem varmış. Yardımda bulunan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttin ? Birebir aynı sorunu yaşıyorum şuan.