Merhaba. Ben çok çabuk yoruluyorum. Mesela dışarı çıkıyorum 1 km yol bile yürüsem yoruluyorum. Nefesim kesiliyor, terliyorum bir de yürürken sürekli ayaklarım yanıyor ve ateş gibi oluyor. Bu arada hep evdeyim. Hiç dışarı çıkmıyorum sadece bazen haftada 1 kez ya da 2 haftada 1 kez dışarı çıkıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Sürekli böyle oluyor bana. Ailem de bu yüzden hep bana tembel diyor.
Spor yap kanka. Bende her gün bisiklet sürüyorum az çok işe yarıyor. Sigara falan da içme ki nefesin kesilmesin. Sürekli evdeysen normal şeyler bunlar. Futbol falan oyna arkadaş bul mahalleden.
Merhaba. Ben çok çabuk yoruluyorum. Mesela dışarı çıkıyorum 1 km yol bile yürüsem yoruluyorum. Nefesim kesiliyor, terliyorum bir de yürürken sürekli ayaklarım yanıyor ve ateş gibi oluyor. Bu arada hep evdeyim. Hiç dışarı çıkmıyorum sadece bazen haftada 1 kez ya da 2 haftada 1 kez dışarı çıkıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Sürekli böyle oluyor bana. Ailem de bu yüzden hep bana tembel diyor.
Spor yap kanka. Bende her gün bisiklet sürüyorum az çok işe yarıyor. Sigara falan da içme ki nefesin kesilmesin. Sürekli evdeysen normal şeyler bunlar. Futbol falan oyna arkadaş bul mahalleden.
Yani günde sadece 4 ya da 5 bardak su içiyorum onun dışında hep çay içiyorum günde en az tam 20 bardak çay içiyorum yani ayaklarım hep dışarı çıkıp yürüyünce aniden yanıyor ateş gibi oluyor ısınıyor.
Ama hiç arkadaşım yok bu yüzden tek başıma dışarı çıkmak istemiyorum sıkıcı oluyor mahallede bile hiç tanıdığım kimse yok oturduğum binada da benim yaşımdakiler yok hepsi 9 11 yaşlarındaki çocuklar.
Bilinen bir futbol sahasına git selam bende oynayabilir miyim de. Seni de oyuna alırlar hem arkadaşın olmuş olur hem de fitleşmeye başlarsın. Sürekli evde otur otur hayat mı geçer kanka. Ya da lunaparka git veya ben gibi düğünlere git yemek ye oyna çık gez . Çözüm çok.