Çabuk yoruluyorum

Asosyalinbiri

Attopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben çok çabuk yoruluyorum. Mesela dışarı çıkıyorum 1 km yol bile yürüsem yoruluyorum. Nefesim kesiliyor, terliyorum bir de yürürken sürekli ayaklarım yanıyor ve ateş gibi oluyor. Bu arada hep evdeyim. Hiç dışarı çıkmıyorum sadece bazen haftada 1 kez ya da 2 haftada 1 kez dışarı çıkıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Sürekli böyle oluyor bana. Ailem de bu yüzden hep bana tembel diyor.

Spor yap kanka. Bende her gün bisiklet sürüyorum az çok işe yarıyor. Sigara falan da içme ki nefesin kesilmesin. Sürekli evdeysen normal şeyler bunlar. Futbol falan oyna arkadaş bul mahalleden.

Spor yaparak kondisyon artirabilirsiniz. Baslarda 30 saniye bile kosamazken su an araliksiz 10-15 km kosabiliyorum. Spor yapin kisacasi.

Bu arada hep evdeyim. Hiç dışarı çıkmıyorum sadece bazen haftada 1 kez ya da 2 haftada 1 kez dışarı çıkıyorum sadece.

Hareket etmiyorsaniz cabuk yorulmaniz gayet normal. Siz oturdukca vücut tembellige alisiyor.

Düz taban rahatsızlığınız olabilir mi hocam? Ayak tabanlarinizi kontrol ettiniz mi hiç?

Spor yap kanka. Bende her gün bisiklet sürüyorum az çok işe yarıyor. Sigara falan da içme ki nefesin kesilmesin. Sürekli evdeysen normal şeyler bunlar. Futbol falan oyna arkadaş bul mahalleden.

Ama hiç arkadaşım yok mahalleden de kimseyi tanımıyorum bizim oturduğumuz binada da benim yaşımdakiler yok hepsi 9 11 yaşlarındaki çocuklar.

Hareketsizlik şeker hastalığının nedenlerinden birisi çabuk yorulma ayakta yanma hissi çok su içme belirtileri olabilir.

Yani günde sadece 4 ya da 5 bardak su içiyorum onun dışında hep çay içiyorum günde en az tam 20 bardak çay içiyorum yani ayaklarım hep dışarı çıkıp yürüyünce aniden yanıyor ateş gibi oluyor ısınıyor.

Kardeşin varsa onla çık avluya top alın bir tane. Karşılıklı paslaşın.

Maalesef hiç kardeşim yok.

Düz taban rahatsızlığınız olabilir mi hocam? Ayak tabanlarinizi kontrol ettiniz mi hiç?

O ne demek ilk kez duydum.

Daha sık dışarı çıkıp vücudunuzu temiz havaya ve yürüyüşlere alıştırmaya çalışabilirsiniz.

Ama hiç arkadaşım yok bu yüzden tek başıma dışarı çıkmak istemiyorum sıkıcı oluyor mahallede bile hiç tanıdığım kimse yok oturduğum binada da benim yaşımdakiler yok hepsi 9 11 yaşlarındaki çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…