Cachyos üzerinden Discord'a girilemiyor

Widnees

Picopat
Daha fazla  
Yeni CachyOS kullanıcısıyım, Discord'a girmek için Zapret kurdum. Başta sadece tarayıcıdan giriş yapabiliyordum, uygulamadan olmuyordu. Dün itibariyle tarayıcıdan da giremez oldum, güvenlik uyarısı almaya başladım. VPN indirmek istemiyorum, alternatif bir yöntem var mı?

Dosya Ekleri

• 1754381935944.png
    305,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu yöntemi denediğimde çalıştırabildim isterseniz bir göz atın.

Videoda olanların aynısını yapmama rağmen tarayıcı üzerinden bile giriş yapamıyorum

VPN kullanmak istemediğimi söylemiştim.
Videolarda DPI, DNS ile Discord'a giriş yapılıyor ama bende hiçbiri işe yaramıyor.

VPN kullanmak istemediğimi söylemiştim.
Videolarda DPI, DNS ile Discord'a giriş yapılıyor ama bende hiçbiri işe yaramıyor.

Zapret kurun daha sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun aynısnı yapın.
Sonrasında KDE kullandığınız için DNS ayarını otomatikten manuale alamadığınız için DNS adresiniz değişmiycek. Onuda.

Kod:
nmcli connection show.

nmcli connection modify "AĞ ADIN" ipv4.ignore-auto-dns yes.
nmcli connection modify "AĞ ADIN" ipv4.dns "127.0.0.1"

İle yapın ilk kod ağ adınızı gösteriyor onu kopyalayım ağ adı yazdığım yerlere yazın.

Bu sonda attığım KDE ortamında hata olduğu için direk terminal ile networkmanager'a müdahale ederek manuale alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…