A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 23 Ekim 2020 #1 Merhaba, Cadılar Bayramı indirimlerinde sadece korku oyunları mı indirime giriyor? Yoksa yaz indirimlerinde olduğu gibi büyük yapımların hepsi mi indirime giriyor?
Merhaba, Cadılar Bayramı indirimlerinde sadece korku oyunları mı indirime giriyor? Yoksa yaz indirimlerinde olduğu gibi büyük yapımların hepsi mi indirime giriyor?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 23 Ekim 2020 #11 C Darth.Vader dedi: Cyberpunk indirime girmez dimi ? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077, yeni çıkacağı için doğal olarak indirime girmez dostum. Artı 0 Eksi
C Darth.Vader dedi: Cyberpunk indirime girmez dimi ? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077, yeni çıkacağı için doğal olarak indirime girmez dostum.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #12 PUBG ve Rainbow Six Siege indirime girer mi ? Artı 0 Eksi
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 23 Ekim 2020 #13 kONF dedi: PUBG ve Rainbow Six Siege indirime girer mi ? Genişletmek için tıkla... Rainbow Six Siege, şuanda Epic Games Store'da indirimde: Rainbow Six Siege Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Rainbow Six Siege Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com Artı 0 Eksi
kONF dedi: PUBG ve Rainbow Six Siege indirime girer mi ? Genişletmek için tıkla... Rainbow Six Siege, şuanda Epic Games Store'da indirimde: Rainbow Six Siege Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Rainbow Six Siege Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #14 SalihCinar dedi: Rainbow Six Siege, şuanda Epic Games Store'da indirimde: Rainbow Six Siege Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Rainbow Six Siege Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Steam olarak dedim. Epic de almayı düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Rainbow Six Siege, şuanda Epic Games Store'da indirimde: Rainbow Six Siege Standard Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Rainbow Six Siege Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com Genişletmek için tıkla... Steam olarak dedim. Epic de almayı düşünmüyorum.