Deadisbruh
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd 5 7500F, Msi Mag Coreliquid M240, Msi Pro A620M-E, Adata 1TB, Msi 4060 Ventus 2x 8gb
Cafedeki müşteri dolarlarıma sahte dedi. ben 15 yaşında gireceğim ve ailemden benim biriktirdiğim parayı dolara çevirmesini istedim. Bu miktarın küçük bir kısmını ablamın çalıştığı kafeye götürdüm ablam izinliymiş ve dışarıdaki komilerle konuşmaya başladım muhabbet ilerledikçe iş paraya geldi ben de cebimdeki 20 doları çıkarıp.
-Bütün mal varlığım bu.
Dedim. gülerek önümdeki komi dolarları alıp saymak istedi ve yanda masada oturan tahminimce 40-30 yaş arası olan bir abi dolarları verir misin dedi sahtemi onlar dedi kaba bir dille.
Komi ise sahte gibi durmuyor dedi.
Getir bakayım dedi yine kabaydı.
Getirirken "Abi neden sahte olsun?" dedim.
Sonuçta 15 yaşındayım sahte dolar basacak halim yok. Abiye paraları götürdüm o da saydı dedi ki sahte olsaydı seni tutuklarım mı göz altına mı alırım yatırır mıyım mı öyle bir şey dedi bayağı kızgındı.
"Abi neden sahte olsun?" dedim.
Dolarları verip bana neden manyak falan diyorsun diye el kol yaptı bağırarak.
Bir daha büyüğüne saygılı olacaksın falan yaptı ben de haklısın abi moduna girdim.
Şimdi soruyorum bu adam gerçekten akıl sağlığı yerinde mi belki sivil polis görevde ancak bana saygı göstermeyen birine neden ben saygı göstereyim ki?
-Bütün mal varlığım bu.
Dedim. gülerek önümdeki komi dolarları alıp saymak istedi ve yanda masada oturan tahminimce 40-30 yaş arası olan bir abi dolarları verir misin dedi sahtemi onlar dedi kaba bir dille.
Komi ise sahte gibi durmuyor dedi.
Getir bakayım dedi yine kabaydı.
Getirirken "Abi neden sahte olsun?" dedim.
Sonuçta 15 yaşındayım sahte dolar basacak halim yok. Abiye paraları götürdüm o da saydı dedi ki sahte olsaydı seni tutuklarım mı göz altına mı alırım yatırır mıyım mı öyle bir şey dedi bayağı kızgındı.
"Abi neden sahte olsun?" dedim.
Dolarları verip bana neden manyak falan diyorsun diye el kol yaptı bağırarak.
Bir daha büyüğüne saygılı olacaksın falan yaptı ben de haklısın abi moduna girdim.
Şimdi soruyorum bu adam gerçekten akıl sağlığı yerinde mi belki sivil polis görevde ancak bana saygı göstermeyen birine neden ben saygı göstereyim ki?