Çağ Atladığınız Ekran Kartları Neler?

• Konuyu başlatan FurErg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 285
  • Görüntüleme 15.748
İlk bilgisayarımı 2007 yılında toplamıştım. Tabi o zamanlar bilgisayardan anlamıyoruz bir tanıdık kendi kendine topladı bana verdi. Sonraları biraz merak yüzünden işlemciyi söküp temizledim diye sevinirken aslında termal macun konulması gereken yere hiç bir şey sürmeden takınca bilgisayarı yakmıştım.

Adam gibi ilk ekran kartımı o zaman almıştım. GT 240. Tabi zamanın parasıyla 120lira. 1gb hafıza, bilgisayar uçuyor. Farcry, Crysis, Metin2 ve dahası az çilemi çekmedi. En son 2200g Apu sistem topladım. Vega 8 baya işimi görse de aslında görmediğini Pubg yükleyince anladım :) Şimdilerde Rx570 4gb ile aşk yaşıyorum. Bir kaç senede birlikteliğimiz devam eder gibi duruyor. İyi forumlar herkese

Ekran kartsız bir laptopum vardı. Açabildiği tek oyun Cs Go idi.
4790K işlemci, Gtx 780 ekran kartlı bilgisayar almıştım. Güzel bir deneyimdi.

nVIDIA Riva TNT2 32MB AGP 4x'den Radeon 9600 Pro AGP 8x 256MB'a geçince "yok artık" demiştim.
Bir sonraki çağ atlama ise 9600 Pro AGP'den PCIe GT210 1GB'a geçişimle oldu. Son geçiş ise GT210'dan R7 240 OC 4G.

Son düzenleme:
5 yıl kadar HD 5670 DDR3 1GB ekran kartı kullandıktan sonra GT 1030'a geçmiştim. Vay be bu böyleyse üst seviyeler kim bilir nasıldır dedim. Aklımda hep GTX 1050 vardı aldım. Artık cidden oyun oynuyormuşuz yahu.

Ben mi çok yaşlıyım burada ne :LOL:. TNT 32'den FX 5200' e geçince gerçekten çağ değil çağlar atlamıştım.

Benim ilk ekran kartımın modelini hatırlamıyorum. 128MB 128Bit idi. Ondan HD 4670 e geçince gözüm gönlüm açılmıştı. Ondan sonra da HD 6850 e yükselmiştim. Daha sonra R9 270X e geçince aslında diğer kartların çöp olduğunu anladım. Sonra RX 580 8GB alınca peh dedim, neler varmış. Onu satıp GTX 1070 alınca 580 da neymiş dedim.

Anlayacağınız üzere insan memnun olmayan bir canlıdır. İyisini buldun mu diğerini unutur. Yazın soğuk ister, kış ise sıcak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı