CAGDAS ISIL-SNOR oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
İle kullanacağım.
Not: Photoshop ağırlıklı oyun bilgisayarı olarak kullanacağım. Oyunlar için de ultra takıntım yok, medium veya high yeterli olur.
Yorumlarınızı bekliyorum
Hayır tabii ki. @yapiz zor bir iddada bulundu da inanmak için link sordum.
Ben başka bir sistem toplamıştım, sağ olsun bir arkadaş böyle bir sistem önerisinde bulundu, diğer kullanıcıların desteğine sundum, alınır mı? Bir sıkıntı çıkarır mı vs diye.
Hayır tabii ki. @yapiz zor bir iddada bulundu da inanmak için link sordum.
Ben başka bir sistem toplamıştım, sağ olsun bir arkadaş böyle bir sistem önerisinde bulundu, diğer kullanıcıların desteğine sundum, alınır mı? Bir sıkıntı çıkarır mı vs diye.
Dark Freezer X96 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
4070 ile nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Bir handikap ı vardır diye düşünüyorum. Aldıktan sonra başımızı ağrıtmasın sonra..
Açıklayabilecek birileri var mı yukarıda paylaştığıms istemin neyi gereksiz de neredeyse aynı fiyata 4070'li sistem olabiliyor merak içindeyim gerçekten.
4070 ile nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Bir handikap ı vardır diye düşünüyorum. Aldıktan sonra başımızı ağrıtmasın sonra.
Açıklayabilecek birileri var mı yukarıda paylaştığıms istemin neyi gereksiz de neredeyse aynı fiyata 4070'li sistem olabiliyor merak içindeyim gerçekten.
İnno markayı ilk defa duydum, benim kabahatim olabilir bişey diyemem ama asus gigabyte msi gibi adını duyduğum özellikle asus gibi güvendiğim markalarda + 19/20 bandında değişiyor ekran kartı