Çağımızda erkekler

Para olmadan bu zamanda sen bir hiçsin. Ben telefon ve bilgisayara mı sallamışım? Okuduğunuzu harbiden anlamıyorsunuz.
Yooo, o senin kafanda oluşan bir şey. Sana göre hiç önemli birisi değilim kendime göre dünyanın en önemli insanıyım. Kölelik devri sona erdi ha şimdi dersin işçi sınıfı var. Gider köyde yaşarım. Birçok ülke zenginleri seviyor olabilir. Bilimle ilgilenen ülkelerde var, oraya giderim. Orada daha fazla değer görürüm.

Burada konu açıp durduk yere oyun oynayanlarla uğraşıyor.

Yok modernliği savunuyorlar. Biz mağara adamıyız o yüzden. Oyuna katılmıyorsan o senin fikrin bir şey demem.
Modernliğin ne olduğunu biliyor musun?

Son düzenleme:
Biz dümenden oyun konularında tartışınca konu anında kilitleniyor ne hikmetse bu saçma konu hala devam ediyor, kilitleyin gitsin.

Bazı oyun tartışmaları da biraz agresif ve hararetli oluyor ama zevkli oluyor öyle olsa bile

Ama dediğiniz doğru. 12 sayfa olmuş.

O ülkelere gitmek bedava galiba Para olmadan temel ihtiyaçlarını karşılayamazsın, yarın bir gün hasta olduğunda ( Allah korusun ) tedavi parasını ödeyemezsin. O bilimle uğraşan ülkeler beni bedava tedavi eder sonuçta değer görürüm diyorsan bilemem artık.

Evet, bedava üniversite okursun. Yüksek lisans ile gidersin, bitirirsin, yaşarsın orada.

O kadar da değil. Yabancı ülkelerin çoğu sosyal devlet bile değil hastaneler falan dünya para alır. Yabancı ülkede yaşamak zor para gerekli.
Üniversitelerini ayrı şekilde araştırdım ben.

O kadar da değil. Yabancı ülkelerin çoğu sosyal devlet bile değil hastaneler falan dünya para alır. Yabancı ülkede yaşamak zor para gerekli.
Söylediğin ABD için geçerli Amerikan modeli üniversiteler sıkıntılı ama Avrupa ülkeleri hepsi değil ama birçoğu ABD'den çok daha iyi.

Üniversitelerini ayrı şekilde araştırdım ben.

Söylediğin ABD için geçerli Amerikan modeli üniversiteler sıkıntılı ama Avrupa ülkeleri hepsi değil ama birçoğu ABD'den çok daha iyi.
Tamam hocam iyi hoş sağlığı hallettiniz. Peki yüksek lisans gibi şeyleri yapabilecek misiniz? Daha da önemli soru o yüksek lisansı 1 kuruş para harcamadan yapabilecek misiniz? Parasız ancak köyde tavuk beslenir bu devirde.

Evet yaparsın yeterki o alanda uzman ol yeterli.

Aynen video oyunu oynamak vakit kaybı değil mi kardeşim git işine ya bu zihniyetle o mağarandan çıkamazsın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…