Çağımızda erkekler

Para olmadan bu zamanda sen bir hiçsin. Ben telefon ve bilgisayara mı sallamışım? Okuduğunuzu harbiden anlamıyorsunuz.
Yooo, o senin kafanda oluşan bir şey. Sana göre hiç önemli birisi değilim kendime göre dünyanın en önemli insanıyım. Kölelik devri sona erdi ha şimdi dersin işçi sınıfı var. Gider köyde yaşarım. Birçok ülke zenginleri seviyor olabilir. Bilimle ilgilenen ülkelerde var, oraya giderim. Orada daha fazla değer görürüm.

Size şimdi açıkken denk geldim. 2 kez de sordum yanıtlamadınız. Çok merak ediyorum, boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz da diğerlerinin zevkine laf atıyorsunuz?

Maç mı izliyorsunuz, kitap mı okuyorsunuz? Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Burada konu açıp durduk yere oyun oynayanlarla uğraşıyor.

Yok modernliği savunuyorlar. Biz mağara adamıyız o yüzden. Oyuna katılmıyorsan o senin fikrin bir şey demem.
Modernliğin ne olduğunu biliyor musun?

Son düzenleme:
Yooo, o senin kafanda oluşan bir şey. Sana göre hiç önemli birisi değilim kendime göre dünyanın en önemli insanıyım. Kölelik devri sona erdi ha şimdi dersin işçi sınıfı var. Gider köyde yaşarım. Birçok ülke zenginleri seviyor olabilir. Bilimle ilgilenen ülkelerde var, oraya giderim. Orada daha fazla değer görürüm.

Burada konu açıp durduk yere oyun oynayanlarla uğraşıyor.

Modernliğin ne olduğunu biliyor musun?
O ülkelere gitmek bedava galiba :D Para olmadan temel ihtiyaçlarını karşılayamazsın, yarın bir gün hasta olduğunda ( Allah korusun ) tedavi parasını ödeyemezsin. O bilimle uğraşan ülkeler beni bedava tedavi eder sonuçta değer görürüm diyorsan bilemem artık.

O ülkelere gitmek bedava galiba :D Para olmadan temel ihtiyaçlarını karşılayamazsın, yarın bir gün hasta olduğunda ( Allah korusun ) tedavi parasını ödeyemezsin. O bilimle uğraşan ülkeler beni bedava tedavi eder sonuçta değer görürüm diyorsan bilemem artık.
Evet, bedava üniversite okursun. Yüksek lisans ile gidersin, bitirirsin, yaşarsın orada.

O kadar da değil. Yabancı ülkelerin çoğu sosyal devlet bile değil hastaneler falan dünya para alır. Yabancı ülkede yaşamak zor para gerekli.
Üniversitelerini ayrı şekilde araştırdım ben.

O kadar da değil. Yabancı ülkelerin çoğu sosyal devlet bile değil hastaneler falan dünya para alır. Yabancı ülkede yaşamak zor para gerekli.
Söylediğin ABD için geçerli Amerikan modeli üniversiteler sıkıntılı ama Avrupa ülkeleri hepsi değil ama birçoğu ABD'den çok daha iyi.

Üniversitelerini ayrı şekilde araştırdım ben.

Söylediğin ABD için geçerli Amerikan modeli üniversiteler sıkıntılı ama Avrupa ülkeleri hepsi değil ama birçoğu ABD'den çok daha iyi.
Tamam hocam iyi hoş sağlığı hallettiniz. Peki yüksek lisans gibi şeyleri yapabilecek misiniz? Daha da önemli soru o yüksek lisansı 1 kuruş para harcamadan yapabilecek misiniz? Parasız ancak köyde tavuk beslenir bu devirde.

Tanrı iki cinsiyet yaratmıştır: Erkek ve kadın. Her ne kadar "modernlik" adı altında sapkın ideolojiler bunu reddetse de, gerçek böyle. Peki size bir soru: Günümüz erkeği gerçekten "erkek" mi?
"Ne demeye çalışıyorsun?" diyeceksiniz, eskiden atalarımız çok genç yaşlardan itibaten fethetme iç güdüsü ile yaşar, bir amaç uğruna yaşar ve bunun için ölümü bile göze alırdı.
Ve buna rağmen bizden daha mutlu, huzurlulardı. Günümüz erkeğinin aksine, depresyon, fiziksel ve zihinsel sorunlarla karşılaşmıyorlardı. Modern toplumda ise erkekler, özellikle genç erkekler bu fethetme iç güdüsünü kullanamayan, mücadele etmeyen, Fast food tüketen, tüm gün video oyunu oynarak zaman kaybeden, müstehcen yayın izleyip spermlerini boşa harcayan, karşılaştığı en ufak zorlukta ağlayıp sızlayan birine dönüştü. Üstelik "modern toplum" bunu size "normal" olarak kabul ettirmeye, seni "zayıflatmaya" çalışıyor.

" Ne alaka be! Beni niye zayıflatsınlar ki! Git işine" diyeceksin. Çünkü tarihte ki majör devrimlerin hepsi "genç erkekler" ile doğmuştur. Toplumun ilerlemesi erkeklere bağlıdır. Eğer ki bir toplumun erkekleri fiziksel ve zihinsel açıdan zayıfsa, o toplum çöküşe sürüklenir. Aynı günümüz gibi. Medyaya, çevrene bir bak. Ne görüyorsun?
1-radikal feminizm: "erkek-kadın eşitliği" sloganı altında senin toplumdaki otoriteni sarsmak için var güçleriyle uğraşıyorlar.
2-veganizm: Senin et, protein tüketmemeni, fiziksel açıdan zayıf kalman için var güçleriyle uğraşıyorlar. Bunu yapamadıkları zamanda Fast foodlara abandırıp paranı koparıyorlar. Sende atalarının aksine östrojen bombası bir obez oluyorsun. Senden kaptıkları bu parayı da seni daha çok zayıflatmak için harcıyorlar.
3-LGBT propagandası: Başta belirttim, erkek-kadın dışında cinsiyetler ortaya atıp bunu sana zorla kabullendirmeye çalışıyorlar.
4- milliyetçi, dini düşüncelere karşı savaş: Seni atalarından, gelenek ve değerlerinden koparıp, tek bir dünya düzeni kurmak için var güçleriyle çalışıyorlar.
5- müstehcen yayın ve mastürbasyon çılgınlığı: Bir erkeğin gözü gibi sakınması gereken şey: Sperm. vücudunun ihtiyaç duyduğu besinleri boş, geçici bir haz uğruna dışarı atıyor, fiziksel açıdan yine "zayıflıyorsun". Dahası bunu sana "ihtiyaç" olarak lanse ediyorlar. Hiç sorguladın mı "acaba benim atalarım mastürbasyon yapıyor muydu? Bunu neden normal gösteriyorlar?" diye? Tabii ki sorgulamadın.
Çünkü senin sorgulamaman içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Video oyunları ve dizilerle uyutuyorlar seni.

Sana soruyorum, ataların sırf sen evde bütün gün boş boş oturup mastürbasyon yap, video oyunu oynayıp 2,5 litrelik kolayı hüplet diye mi kanlarını akıttı? Neden onlar gibi değilsin, neden depresyon gibi abidik gubidik sorunlar ile uğraşıyorsun?
"Ne yapmalıyım?" diyeceksin. İşte şimdi doğru soruyu sordun. Yapman gereken değerlerine sahip çıkıp. Bir yaşam amacı uğruna enerjini harcamak. Vatanına hayırlı olmak. Boş dopamin kaynaklarından uzak durmak. Dostum inan bana, bunları yapmaya başladıktan sonra ne fiziksel, ne de zihinsel bir sorunun kalacak. Bana güven. Her gün sınırlarını daha da zorla. Atalarına layık ol. Özüne sahip çık!

Aynen video oyunu oynamak vakit kaybı değil mi kardeşim git işine ya bu zihniyetle o mağarandan çıkamazsın sen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı