Çağımızda erkekler

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Buraya yazdıklarının çoğunu buradakiler zaten yaşıyor ve bu yüzden seni linçliyorlar.

Boşversene brom. Yağlı kollarıyla cips yiyip gülmeye devam etsin onlar.

Vallaha
Ya dostum demeyeyim demeyeyim diyorum da bomboş arkası dolu olmayan şeyler yazıp 2 kişinin gazına gelip bunları kanıtlı şeylermiş gibi ittirmeye çalışıyorsun. Neymiş video oyunu zaman kaybıymış. Kendi öznel düşüncen yine. Kimisi video oyunlarını mesleğe çeviriyor kimisi hayatın stresinden uzaklaşıyor kiminin adam gibi keyif aldığı nadir şeylerden birisi oluyor. Lgbt olayına gelirsek lgbt çoğunlukla eşcinselliği tanıtır. Evet 2'den fazla cinsiyet yok burası doğru ama tüm lgbt bundan ibaret değil eşcinsel olanlar hakkını ihlal etmediği sürece karışamazsın bu doğuştan gelen birşey insanlar sonradan seçmez. Mastürbasyon zaten gerekli birşey artı olarak dozu çok kaçmadıkça prostat vb hastalıkları engellediği için ıslak rüya olayını engellediği için faydalı bile. İşin özetine gelirsem kimse topluma katkıda bulunmak zorunda da değil erkek toplumu taşır taşımasına da şuanda toplum çökme eşiğinde falan değil isteyen istediği hayatı yaşar.

Birçok öznel cümleni nesnelmiş gibi yazmışsın. Atalarımız gibi mi olmak zorundayız? Evet LGBT gibi saçmalıklar dayatılarak normalleştirilmeye çalışılıyor geçmişe göre genel olarak kadın-erkek bilinçli olarak daha zayıflatılmıştır. Fakat oyun oynamaya boş iş diyemezsin adam stres ile dolmuş stresini oyun oynayarak atacak. Bu bir olumsuz bir şey midir?

Duvara anlatsan geçerli olma şansı daha fazla.

Onu da doğru dedin ne yalan söyleyeyim. Bu tarz insanlara laf anlatmaya çalışmak da benim ayıbım da bağımlılık gibi oldu napayım.

Biz altı üstü bilgisayar oynayan zavallılarız ne olur ki bizden? Kendisi sabah kansere çare bulup akşama vatan kurtarıyor. Biz ne bilelim?

Yobazlığın hakim olduğu,13 yaş instagram sigma postlarını andıran bir yazı olmuş.

Ayrıca bana yeni spor salonuna başlamışsın gibi geldi. Motivasyonunu boş boş yazı yazarak geçirme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…