Çağımızda erkekler

Tam da düşündüğüm gibi. Diğer dediğim şeylere hiçbir şey diyemiyorsun. Ancak böyle kendini tatmin edersin. Mantıklı argüman yok birşey yok. Karşı görüş yok. Hayal dünyasında yaşamaya devam 👍.
Yok konu dışına çıkmaya çalışıyorsun bu yüzden cevap vermiyorum. Veremiyorum değil vermiyorum çünkü söylediğin şeyler hem bu konunun dışında kalıyor hem de dayanaksız şeyler. O yüzden güzel cumartesi gecemi böyle bir gerilimle geçirmek istemiyorum. 😇

Yok konu dışına çıkmaya çalışıyorsun bu yüzden cevap vermiyorum. Veremiyorum değil vermiyorum çünkü söylediğin şeyler hem bu konunun dışında kalıyor hem de dayanaksız şeyler. O yüzden güzel cumartesi gecemi böyle bir gerilimle geçirmek istemiyorum. 😇
Konu da aşağı yukarı bu zaten. Konu sahibinin yazdığı şeyler zaten zırva oraya takılmıyorum bile. Arkadaş çok redpill içeriği izlemiş. Ama dediklerimde konudan sapma yok ne yazdıysan ona itafen söyledim.

Konu da aşağı yukarı bu zaten. Konu sahibinin yazdığı şeyler zaten zırva oraya takılmıyorum bile. Arkadaş çok redpill içeriği izlemiş. Ama dediklerimde konudan sapma yok ne yazdıysan ona itafen söyledim.
Yazdığım her şeyi yanlış anlamışsın üzerine konuşulabilecek bir şey yok.

Mastürbasyon hariç katılıyorum. Mastürbasyon yapmak ayıp bir şey değil. Aksine faydalıdır,ruhen de iyi gelir.
Onu şöyle düzeltelim: Mastürbasyon bağımlılığı.
Sürekli,çok fazla mastürbasyon elbette zarar verebilir hatta hayata odaklanmamıza engel olabilir.

Radikal feminizm diye başlık yazmanız çok isabetli olmuş çünkü feminizm kelimesi çok yanlış biliniyor. Direkt feminizm yazıp o değişik hareketler yapan kitleyi göstermek yerine radikal feminizm yazıp o kitleyi doğru tanıma koymuş oldun. Feminizm dediğimiz kadın haklarını savunan,kadına verilmeyen fırsatın verilmesini,daha adil davranılmasını savunur. Bunu bilen insan cidden az.
Yalnız erkek otoritesi konusu pek tartışmaya açık konu. Orası olmamış, erkek otoritesi değil de erkeklerin kadınlar karşısında pısırık olması şeklinde düzeltelim. Etrafımıza bakalım, resmen kadınların dediğinin dışına çıkmamaya başlıyor bazı erkekler. Bir de kadın beyanı önceliği var. Erkek,kadın insan olarak eşittir.Biyolojik olarak elbet eşit değil ama bu yüzden kadınlara çalışma fırsatı,herhangi bir konuyu öğrenme fırsatı,katılım fırsatı vs haklardan mahrum bırakılmamalı. Kadını dişi gözle bakıp eve yatakla mutfak arasına hapsedip çocuk bakıcılığı ve kocaya cinsellik ve hizmetçilik veren -farkında olunmasa ve kasıtlı olmasa dahi- bir anlayış var maalesef. İşte kadınları koruyacağız diye bu sefer de daha da çorba edip kadın üstünlüğü,kadın otoritesi çıkmaya başlıyor. Erkek veya kadın otoritesi olmamalı. Biri, birine amir-memur veya üst-alt muamelesi yapmamalı. Temel nokta bu işte.

Bilgisayar oyunlarına gelince, buna da bağımlılık yazsak iyi olur ama çok dert edilecek bir şey değil. Bırakın oynasınlar,gayet de faydası var. Tabiki günün ve haftanın neredeyse çok büyük çoğunluğunu geçirmek doğru değil. Aşırısı zararlıdır.

Bİrkaç düzeltilmesi gereken küçük ama ince noktalar vardı. İlki ise -mastürbasyon hakkındaki fikriniz- hiç katılmadığım bir şeydi.

Çağımızdaki erkekler doğa ve diğer tüm canlılar üzerinde hakimiyet kurmak için ve güç adına yaşamlarını sürdürüyorlar. Gerçi bu ezelden beridir böyle ancak akıllı ve gelişen kadınlar, hayatın merkezine kendisini koydurmayı da başarmış durumda. Bu durum giderek daha iyi bir hal alacak. Doğa ve kadınlar olmaları gerektiği yerde olacaklar. 💜

Öncelikle bu yazdığın kadın ya da erkek insanın tanımı. Cinsiyet ile alakası yok, eğer öyle olsaydı savaşlar sadece erkekler arasında olurdu, milliyetçilik vatan vs gibi idolojiler cinsiyetten bağımsızdır.
İkincisi oturduğum yerde dizi film izleyip kitap okuyan ben neden suçlu oluyorum? :D erkekler demişsin... :D utanmasanız erkekler dizi film de izleyemez diyeceksiniz.
Türkiye kısaltması yapılacak kadar uzun bir isim değil. Sizin yaptığınız kısaltmanın mizahi bir kısaltma olduğunu gayet ikimiz de biliyoruz. Konunun dışına çıkmayalım. Çağımızda erkek olmak aynen de sizin davrandığınız gibi davranmaktan ibaret işte. Resmen bir cevapsınız. Doğru cevap olarak işaretlenebilirsiniz.
dediğin kalıba hiç uymuyorum mesela. :D

Ama benim söylediğim şeyi kabul etmeyen bir tane erkeğe denk gelmedim henüz. Erkeklerin güç odaklı olduklarını söyledim. Genellemem erkeklerin güç odaklı olması üzerine bir genelleme. Bunu kabul ediyorsanız genellememe laf etmeye hakkınız yok. Kabul etmiyorsanız da hoşgeldiniz benim safımdasınız. 😇
ben kabul etmiyorum. :D ama kabul etmemem yukarda yazdığım gibi o kalıba uymamam zaten. :d

Son düzenleme:
Çok doğru! Erkek dediğin güçlü olmalı, ciddi olmalı, öyle sanattı manattı uğraşmamalı bunlarla, kendini herkesten üstün saymalı, ateşi iyi yakabilmeli, iyi avlanabilmeli, mağaranın direğidir erkek, öyle kültürlü hereketlere lüzum yok xD.
Senin erkeklik anlayışın “ateş yakmak” ise, vizyonun o kadar demektir.

Full + full cahil. İncellik, homofobiklik, komplo teorileri. Tam donanım... Aha biri de "erkek egemen toplumda değiliz" yazmış... Amazonlardan katılıyor herhalde aramıza :)
Ayn knk erkek egemen toplumda. Yasa kadından yana toplumun çoğunluğu bir olayda kadının arkasında ama erkek egemen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı