Etme cahille muhabbet küstürün........
Baban sadist mi?Peki ya bu baban veya akrabansa?
@Jira abi senin görüşün nedir?Mesela astımın var ve bile bile yanına gelip parfüm felan sıkıyor. Bunu bilerek yapıyor. Uzaklaşıyorsun yanına gelip aynısını yapıyor. O zaman ne yaparsın?
Mesela astımın var ve bile bile yanına gelip parfüm felan sıkıyor. Bunu bilerek yapıyor. Uzaklaşıyorsun yanına gelip aynısını yapıyor. O zaman ne yaparsın?
Bilmiyorum. Rahatsız olduğum şeyleri biliyor ve inadına yapıyor resmen. Art niyetli biri de değilim. Ama dikkat ediyorum inadına yapıyor resmen.Baban sadist mi?
Gereken nedir hocam? Ne yaparsın? Babansa mesela bu kişi?Yalnız buna cahil denmiyor, sinir eden ******* ***** deniyor. Gerekeni yaparım.
Bunun yüzünden evde hiç huzursuzluk çıktı mı? Yoksa her yapışında alttan mı aldın?Bilmiyorum. Rahatsız olduğum şeyleri biliyor ve inadına yapıyor resmen. Art niyetli biri de değilim. Ama dikkat ediyorum inadına yapıyor resmen.
Her yapışında alttan aldım. Ama söyledim de kaç kere rahatsız olduğumu.Bunun yüzünden evde hiç huzursuzluk çıktı mı? Yoksa her yapışında alttan mı aldın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.