Çakal ile Reckol'un tarihin en iyi Türk rapçileri olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zamandan beri birinin iyi olmasını dinlenme sayısına göre değerlendiriyoruz anlamadım.
Evet, Sagopa'dan iyi olabilir. Ancak fast flowa bıdı bıdı diyen bir insanın rapten ne kadar anlamadığı çok belli oluyor. Bu şekilde Hidra ve Ceza'dan iyi olmasının ihtimali yok.
RIP: XXXTENTACION RIP: Michael Jackson RIP: Paul Walker RIP: Johan Cruyff RIP: Stan Lee RIP: George Michael RIP: Lil Peep RIP: Stephen Hawking RIP: Avicii RIP: Mac Miller RIP: Cameron Boyce RIP: Juice Wrld RIP: Kobe Bryant Gianna Bryant RIP: Dr APJ Abdul Kalam RIP: Irrfan Khan RIP: Sushant Singh Rajput RIP: Rishi Kapoor RIP: Pop Smoke RIP: Naya Rivera RIP: Chadwick Boseman RIP: John Lenon RIP: Tupac Shakur RIP: Eazy E RIP: Freddie Mercury RIP: Whitney Houston RIP: George Harrison RIP: Bob Marley RIP: Dona Summer RIP: Elvis Presley RIP: Marilyn Monroe RIP: Amy Winehouse RIP: Kurt Cobain RIP: Mete Erpek RIP: Audrey Hepburn RIP: Mohammed Ali RIP: Dolores O'Riordan RIP: Biggie Small RIP: Rick May RIP: Heath Ledger RIP: Selena Quintanilla RIP: Brad Delp RIP: Chris Cornell RIP: Robin Williams RIP: Chester Bennington

Konuyu mizah kategorisinde görmeyince şaşırdım açıkçası. :D Bu ülkeden çok değerli sanatçılar geldi geçti ama siz sadece iki "Çakal" dinleyip bunlar en iyisidir diyorsunuz, siz bilirsiniz.
Kurtlar Vadisi'nde Şahin Ağa'nın bir lafı var idi, nedense aklıma o geldi: Kurt yatağında yatan kurt, aslan ininde yatan aslan, çakal otağında gezen çakal olur; Çakırım!

Evet, Sagopa'dan iyi olabilir. Ancak Fast flowa bıdı bıdı diyen bir insanın rapten ne kadar anlamadığı çok belli oluyor. Bu şekilde Hidra ve Ceza'dan iyi olmasının ihtimali yok.

Bu arkadaş için rapten anlamıyor demek çok da zor değil. Başlıktan anlayabiliyorsunuz zaten, çakal ve reckolün rapçi olduğunu iddia ediyor.

Bir şey belirtmek istiyorum.

Arkadaş kendi fikrini normal bir şekilde ifade edebilirdi, ancak çoğu kişinin sevdiği şarkıcılara da laf etmesi konuda yanlış olmuş. Kendisini "drill" tarzında şarkılara çok düşürüp sevmediği tarzları kötüleyebileceğini düşünen birisi. Konudaki ben dahil arkadaşın bahsettiği şarkıcıları (?) sevmeyen kişiler ise arkadaşın çok üstüne gitmiş. Aynı zamanda arkadaşın belirttiği kişilerin şarkılarının yarısı rap bile değil, en iyi Türk rapçileri diye tanımlaması çok yanlış. Bu Rap piyasasında yıllardır şarkı yapan insanları yok sayıp 2-3 yılda ortaya çıkan şarkıcıları çok büyük görüyor bence. Konu daha çok uzadıkça sapıyor, bence konu kapatılmalı. Çünkü zaten konu sahibi ortada yok, herkes arkadaşı gömmek için kullanıyor konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı