Çakma AirForce nereden alınmalı?

Ben 100 liraya almıştım 2 hafta içinde deforme oldu ve içi dışına çıktı, tavsiye etmem. Hem ayak sağlığın için zararlı. Tavsiyem bazı bilindik markaların Air Force görünümlü modelleri var onlardan alman olacaktır.

Ben 200 TL'ye mahalle ayakkabıcısından aldım. Bir sıkıntısı çıkmamıştı. Sonra bir akıllı iki ayakkabının da topuk kısmını kesmiş. İlk aldığımızda topuk kısmı tertemizdi. Benimkinin tek sıkıntısı logosuydu. Logonun ucu yamuktu bir tanesinin.

Maltepe'den 200e almıştım 20k adımda topuk kısmı patladı ayaklarım su toplamıştı ama maltepedikler birebir aynısı kadınöydeliler çok çakma.

Ben 100 liraya almıştım 2 hafta içinde deforme oldu ve içi dışına çıktı, tavsiye etmem. Hem ayak sağlığın için zararlı. Tavsiyem bazı bilindik markaların Air Force görünümlü modelleri var onlardan alman olacaktır.

En mantıklısı böyle ama drill altına her şey Nike'ken de olmaz be hocam.

Hocam Türkiye'de orijinalini almak mümkün mü? Sabancı kadar zengin olsan yine paran yetmez.
Hocam doğru söylüyorsunuz ama çoğu replikada bir sıkıntı var. Topuk kısmı kısmi kesik. Zamanla açılıyor. Eğer bulursan topuğuna bak. Topuğun alt kısmı değil. Ayağın arkası gibi bir yer. Orada çizik gibi bir şey varsa mümkünse alma. Birkaç kişide gördüm. Bende de vardı. Zamanla açılıyor oralar. Birkaç ay falan dayanır. Bende de vardı. Şuan sol ayağın arka kısmı açık. Sanki kesmişler gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı