Çakma AirForce nereden alınmalı?

Mağazaya ve ürüne göre değişir ancak bence çakma airforce alınmamalı, kaliteli bir çakma alsan bile taş gibi oluyor ayakkabı rahat etmiyorsun.

Hocam Türkiye'de orijinalini almak mümkün mü? Sabancı kadar zengin olsan yine paran yetmez.

Ben 100 liraya almıştım 2 hafta içinde deforme oldu ve içi dışına çıktı, tavsiye etmem. Hem ayak sağlığın için zararlı. Tavsiyem bazı bilindik markaların Air Force görünümlü modelleri var onlardan alman olacaktır.

Maltepe'den 200e almıştım 20k adımda topuk kısmı patladı ayaklarım su toplamıştı ama maltepedikler birebir aynısı kadınöydeliler çok çakma.

En mantıklısı böyle ama drill altına her şey Nike'ken de olmaz be hocam.

Hocam Türkiye'de orijinalini almak mümkün mü? Sabancı kadar zengin olsan yine paran yetmez.
Hocam doğru söylüyorsunuz ama çoğu replikada bir sıkıntı var. Topuk kısmı kısmi kesik. Zamanla açılıyor. Eğer bulursan topuğuna bak. Topuğun alt kısmı değil. Ayağın arkası gibi bir yer. Orada çizik gibi bir şey varsa mümkünse alma. Birkaç kişide gördüm. Bende de vardı. Zamanla açılıyor oralar. Birkaç ay falan dayanır. Bende de vardı. Şuan sol ayağın arka kısmı açık. Sanki kesmişler gibi.

Sırf şu çakmalardan AF1 almaya elim gitmiyor. Yolda 10 kişinin 4'ü AF desen 2'si çakma. Ayakkabıda çakma alınmamalı, ayaklarınızı sevin.

Hocam Maltepe'de yaşıyorsanız hiç oradaki ayakkabıcılara gitmeyin. Çoğu dandik 2 3 hafta sonra yırtılcak ayakkabı satıyor paranız boşa gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…