TheCino Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Çakma bir DS4 konsol aldım bağlanmıyor. Kablolu olarak oynuyorum Bluetooth desteği yok bilgisayarda hiçbir sorun yoktu. Kabloları değiştirdim USB portunu değiştirdim yine olmuyor. Takıyorum konsolun ışığı yanıyor ama bağlanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2025
Çakma bir DS4 konsol aldım bağlanmıyor. Kablolu olarak oynuyorum Bluetooth desteği yok bilgisayarda hiçbir sorun yoktu. Kabloları değiştirdim USB portunu değiştirdim yine olmuyor. Takıyorum konsolun ışığı yanıyor ama bağlanmıyor.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.758 Çözümler 17 16 Mayıs 2025 #2 DS4 Windows Drivers for DualShock4/DuelSense5 - Download Download DS4 Windows Driver for the DualShock 4 and DualSense 5 Controller. Complete required DS4 driver list. ds4-windows.com Bunu indirip dener misin? Artı 0 Eksi
DS4 Windows Drivers for DualShock4/DuelSense5 - Download Download DS4 Windows Driver for the DualShock 4 and DualSense 5 Controller. Complete required DS4 driver list. ds4-windows.com Bunu indirip dener misin?