Arkadaşlar kılıfçıdan habersiz bir şekilde MagSafe kılıfı aldım ve bunu telefonu kavanoz kapağının üstüne koyarkenki mıknatısından anladım. Sizce bu mıknatıslı bölgenin telefona bir zararı olur mu? Kılıf bu fotodaki gibi.
ya inan magsafe kılıfı olduğunu bile bilmiyordum korusun diye aldım sadece de arkasında mıknatıs olması telefona zarar verir mi genel diye sordum açıkcası
Ya inan MagSafe kılıfı olduğunu bile bilmiyordum korusun diye aldım sadece de arkasında mıknatıs olması telefona zarar verir mi genel diye sordum açıkçası.
ya inan magsafe kılıfı olduğunu bile bilmiyordum korusun diye aldım sadece de arkasında mıknatıs olması telefona zarar verir mi genel diye sordum açıkcası
Çakma alacağınıza orijinal alın. Çok daha iyi performans ve ortamda havanız olur. Ben doğduğumdan beri her şeyi maddi durumum sağ olsun hep orijinal kullandım ve çakma ile baya farkları var.
Çakma alacağınıza orijinal alın. Çok daha iyi performans ve ortamda havanız olur. Ben doğduğumdan beri her şeyi maddi durumum sağ olsun hep orijinal kullandım ve çakma ile baya farkları var.