İ İ9Pro Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar kılıfçıdan habersiz bir şekilde MagSafe kılıfı aldım ve bunu telefonu kavanoz kapağının üstüne koyarkenki mıknatısından anladım. Sizce bu mıknatıslı bölgenin telefona bir zararı olur mu? Kılıf bu fotodaki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022
Arkadaşlar kılıfçıdan habersiz bir şekilde MagSafe kılıfı aldım ve bunu telefonu kavanoz kapağının üstüne koyarkenki mıknatısından anladım. Sizce bu mıknatıslı bölgenin telefona bir zararı olur mu? Kılıf bu fotodaki gibi.
DRIVER Güncel mi Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 464 Çözümler 3 10 Aralık 2022 #11 İ9Pro dedi: ben MagSafe kullanabilmek için almadım düz kılıf olsun diye aldım aslında bunu Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. MagSafe kullanırken de bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çakma orijinal fark etmez, kullanın gitsin. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
İ9Pro dedi: ben MagSafe kullanabilmek için almadım düz kılıf olsun diye aldım aslında bunu Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. MagSafe kullanırken de bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çakma orijinal fark etmez, kullanın gitsin. İyi forumlar.
KS KS İ İ9Pro Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #12 Arkadaşlar zarar gelmiyor dediğinize göre konuyu kapatabiliriz Artı 0 Eksi