Çakma PS4 kolu mu almak daha mantıklı Logitech F310 mu? Ikısı arasında kaldım. Bılgısı olan var mı? Cakma kol trandyolda en cok satan da 1.
Çakma PS4 kolu mu almak daha mantıklı Logitech F310 mu? Ikısı arasında kaldım. Bılgısı olan var mı? Cakma kol trandyolda en cok satan da 1.
hep arızalılar var 800 bandındaBu fiyat bandına 2. el alsanız daha iyidir.
Ben çakma kullanıyorum 2 senedir. Hiç sorun çıkmadı 4 defa düşürmüşümdür ona rağmen.Çakma PS4 kolu mu almak daha mantıklı Logitech F310 mu? Ikısı arasında kaldım. Bılgısı olan var mı? Cakma kol trandyolda en cok satan da 1.
Bu ikisi arasında F310.Çakma PS4 kolu mu almak daha mantıklı Logitech F310 mu? Ikısı arasında kaldım. Bılgısı olan var mı? Cakma kol trandyolda en cok satan da 1.
bencede zaten fıfa pes vs oynayacagım pcde yazın vs butcem olursa degıstırırım bozulursaBen çakma kullanıyorum 2 senedir. Hiç sorun çıkmadı 4 defa düşürmüşümdür ona rağmen.
Bende Fifa için kullanıyorum sorun yok kolda.bencede zaten fıfa pes vs oynayacagım pcde yazın vs butcem olursa degıstırırım bozulursa
trendyoldan fılanmı aldın koluBende Fifa için kullanıyorum sorun yok kolda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.