Çakma PS4 kolu alınır mı?

42berkin03

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, PS4'üm var orijinal kolu biraz yıprandı orijinal kolların fiyatları çok uçuk olduğu için çakma ya da replika denilen kollardan almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar FPS ve hikayeli tarz oyunlar, alacağım kolu ana kol olarak kullanacağım yani sizce almaya değer mi kullanan varsa hemen bozuluyor mu iş yapar mı?

Bunu almayı düşünüyorum kullanan alan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Ben tercih etmezdim. Orijinal gibi dayanıklı olmuyor hiç biri maalesef

Yazdigin yaziyi okuma gereki bile duymuyorum cakma kol aflan alinmaz 2. elden F510 al hem titresimi olur hem fiyati cok ucuz hem de F310 gibi konforsuz degil F710 gibi baglanti problemleri yok veya bütçen yeterse Xbox 360 kolu al orijinal.

Hayatta alınmaz 2.el bak FPS ve hikayeli oyunlar için heleki hiç alınmaz ölü bölgesi leş gibidir. Ve bataryasıda 1 saat gitmez ana kol falan da olmaz.

Yazdigin yaziyi okuma gereki bile duymuyorum cakma kol aflan alinmaz 2. elden F510 al hem titresimi olur hem fiyati cok ucuz hem de F310 gibi konforsuz degil F710 gibi baglanti problemleri yok veya bütçen yeterse Xbox 360 kolu al orijinal.

PS4'üme kullanacağım ama.

Genelde çakmalarda ölü bölge oluyor haberin olsun.

Bende kaliteli sayılcak bir çakma kol var 2 yıldır kullanıyorum hiç bir arıza çıkmadı. Hissiyatı falan çok iyi orijinale yakın sayılır.

Merhaba 2 yıl önce almıştım sonra 4 ay kullandım günde 2 saat ve Bluetooth gitti bozuldu sonra kablo ile oynadim ölü bölge yok ama orijinal gibi olamaz tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…